Mezuniyet Elbisenizle Göz Doldurun

Üniversiteden ve liseden mezun olma vakti gelip çattığında genç kızları bir telaş alır. Mezuniyet töreninin en güzeli olmak ve kendini iyi hissetmek için takıp takıştıran kızlar mezuniyet elbise ile de göz doldururlar. Mezuniyet abiye kıyafetlerin sıkça tercih edildiği bir törendir. Eğer bir mezuniyet törenine davetliyseniz kesinlikle hazırlığınızı en az bir ay önceden yapmalısınız. Mezuniyet törenlerinde kepler atıldıktan sonra gençler kendi aralarında eğlenebilecekleri yerlere gitmeyi tercih ederler. Okulun başarıyla bitmesini kutlamak için o günü özel kılarlar.

Mezuniyet Abiye
Mezuniyet Abiye

Mezuniyet elbisesi seçerken beden ölçülerinizi göz önünde bulundurun. Straplez elbiseler lise mezuniyetlerinde sıklıkla tercih edilirken, tek omuzlu elbiseler üniversite mezuniyetlerinin vazgeçilmezlerindendir. Belden oturan uzun elbiseler de şık görünümleriyle çokça tercih edilirler.

Mezuniyet Elbise
Mezuniyet Elbise

Eğer fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz, öncelikli olarak toparlayıcı kıyafetler tercih etmelisiniz. Kıyafetinizin altına giyeceğiniz bir toparlayıcı korse ile kendinizi son derece fit hissedebilirsiniz. Mezuniyet elbisenizin altına giydiğiniz topuklu bir ayakkabıyla boyunuzu da birkaç santim uzun göstermeniz mümkün. Eğer daha önce topuklu ayakkabı giymediyseniz ilk topuklu ayakkabı deneyiminizi yüksek topuklu bir ayakkabıyla yapmayın. Hafif topuklu bir ayakkabı da sizin işinizi görecektir.

Elbisenizin rengi de son derece önemli bir diğer konudur. Eğer yaz aylarında yapılan bir mezuniyet törenine gidecekseniz, cıvıl cıvıl renkleri tercih edebilirsiniz. Kimseyle pişti olmak istemiyorsanız mezuniyet elbisenizi özel olarak diktirebilirsiniz. Böylece eşi benzeri olmayan bir elbiseye kavuşursunuz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.