Modayı Siz Belirleyin

Mezuniyet elbisesi deyince hemen akla genç kızlar gelir, oysa ortaokul döneminin son sınıfında, yani liseye geçiş evresinde de mezuniyetimizi kutlarız, en tatlı mezuniyet elbise modelleriyle. O dönemlerde genelde annelerimiz karar verir ne giyineceğimize ama olsun o bile heyecanımızdan mahrum bırakmazdı bizi. Büyüyüp kendi kararlarımızı kedimiz  verdiğimizde işler biraz değişiyor elbette, daha gösterişli, daha şık, daha dikkat çekici mezuniyet elbise modelleri dikkatimizi çekiyor.

1

Mezuniyet elbise modellerinde tercihinde bulunurken fiziğinize uygun olan kıyafeti tercih etmek çok önemli, sadece kıyafetle olmaz elbette saç renginiz, boyunuz, makyajınız, aksesuarlarınız bir bütünlük içinde olmalı. Küçük tüyolarla büyük şıklıklar yakalayabilirsiniz.

Çevrenize bir bakın, tanıdığınız birçok insanın kendine ait bir tarzı vardır. Moda sizi yönetmesin, siz modayı şekillendirin. Sırf moda olduğu için sizin için en önemli olan bir geceyi yıllar sonra utanarak hatırlamayın. Mezuniyet elbise modelleri, mezuniyet abiye modelleri arasında ince bir çizgi var. Yaşınızdan büyük gösteriyorsanız mezuniyet abiye modelleri yerine, mezuniyet elbise modellerini tercih ediniz.

FB,673,42,arkasi-kelebekli-mercan-abiye-elbise-f913-mezuniyet

Modayı kendiniz yaratın diyoruz ama yine de sezonun modası olan elbiselere bakmadan geçmeyin. Sezonun dikkat çeken tasarımlarından biri de transparan olanlar. Mezuniyet abiye modellerinde tercih edebileceğiniz cesur bir kıyafet olabilir.

Çok zayıfsanız kısa ve dar mezuniyet elbise modellerinden de mezuniyet abiye modellerinden de uzak durmalısınız, daha çok göğüsten aşağı bol inen elbiseleri düşünebilirsiniz, bırakın etekleriniz uçuşsun. Kilolarınızdan da kurtulmak gayet kolay, göbek ve basen bölgesini küçük gösteren mezuniyet elbise modellerini tercih edebilirsiniz.

 

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.