Gelin Kombinleri Nasıl Olmalıdır? Evlenmek, gelin olmak, düğün organize etmek sonra o düğünü nasıl geçtiğini hiç anlayamadan yaşamak tatlı telaştır bizler için , sevdiği erkeği bulan ve çoluk çocuğa karışmak isteyen tüm bayanların hoşuna gider bu gibi  şeyler. Kendi bütçemize göre düğün oldukça masraflı bir etkinliktir. Düğün bütçesinden para arttırılabildiği durumlarda, ya balayına daha şahane bir yere gider ya da düğünümüzü daha da görkemli kılmak için organizasyona birkaç şey daha ekleriz.  Açıkçası   hemen açık olan yeni bir yaramızı sarmış oluruz . Böyle durumlarda. Daha hesaplı ve uygun fiyatlı alışveriş yaptığımızda bizleri bu durum çok mutlu ve enerjik olmamıza sebep olur.

Peki gelin kombinlerinizi hiç düşündünüz mü ?

İster gösterişli, süslü ve sevimli isterseniz de daha sade ve modern bir gelin olmayı hayal edin , hepimizin gözlerin üzerine kilitlendiği bir gelinlik her genç kızın bu duyguyu tatması ve rüya gibi bir masal ile hayatımızın dansını yaparak büyülü bir gün yaşamayı isteriz. Bu durumlarda dikkat edilmesi gereken gelin kombinleri seçimlerini doğru ve en ince ayrıntısına kadar titizlikle dikkat edilmesi gerekiyor. Gelin ayakkabısı seçimlerinde gelinliğimizin modeline göre seçim yapmak büyük önem taşır. Uzun gelinlik modellerinde ayakkabının gözükmeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yürürken gelinliğinizin etekleri her kaldırdığınızda ayakkabılarınız göze çarpacaktır. Bu açıdan doğru gelin ayakkabısı seçimi yapmakta fayda var.

 

En popüleri hiç kuşkusuz dantelli ayakkabılardır. Çünkü dantel, düğünlerin olmazsa olmazıdır. Sade ve dantel detaylı bir gelinliğiniz varsa ayakkabılarınız da dantel ile süslenen bir model olabilir. İnci, fiyonk ya da tül gibi detaylarla da hareketli bir görünüme sahip bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Vintage ya da şık düğünler için bu ayakkabı modeli idealdir. Duvak seçiminde en önemli  biri ise gelin adayların boyudur. Kısa boylu gelin adayları için yere kadar uzanan gelin duvakları, hem gelinlik modelini hem de gelin adayının boyunu gölgede bırakacağı için önerilmemektedir. Gelin duvağı seçerken dikkat edilmesi gereken diğer noktalardan biri de gelinlik ve duvağın aynı renk tonlarında olmasına özen gösterilmelidir.

 

Gelin Kombinleri Nasıl Olmalıdır? Gelin çiçekleriyle ilgili abiyefon blog sitemizden inceleye bilirsiniz. Ayrıca bilmelisiniz ki cildiniz yorgunluğunuzu direkt yansıtır. Bu nedenle heyecandan veya yorgunluktan uykusuz kalmamaya dikkat etmelisiniz. . Cildinizin donuklaşmasını ve göz altlarınızın morarmasını istemiyorsanız, dinlenmeye dikkat etmelisiniz. Duru ve temiz bir cilt, her zaman en güzel makyajınızdır. Dikkat edeceğiniz bir diğer konu ise saç ve makyaj uyumunuzu sağlamaktır.  Abartılı topuzları tercih etmemelisiniz. Aynı şekilde, buğulu göz makyajınızını tercih edebilirsiniz. Yapmış olduğunuz gelin kombinlerinizi bizler ile paylaşmak istermisiniz. Bu doğrultuda sizlerin fikirleri nelerdir.?  Ayrıca sizler gelin kombinlerinizi nasıl tamamlamak isterdiniz.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.