İNDİRİM KAMPANYASI

Bayanlar abiyefon yeni bir indirim kampanyası başlamıştır. Yeni yıla özel olarak düzenlenen indirim kampanyasında birçok tarza hitap edecek modeller var.

Stokları tükenmekte olan ürünler, stokları bitirmek amacı ile indirime girmiştir. Özellikle düğün, nişan, davet ve  partilerde giyeceği kıyafete çok bütçe ayıramayan bayanlar mutlaka fırsat ürünlerini incelemelisiniz.

Tesettür abiyelerde sunulan modeller hem çok modern hem çok şık… Tesettür abiyelerde bu yıl detaylar ön plana çıkıyor.  Modeller abartıdan uzak sade ve zarif…. Üstelik kaçırılmayacak fiyatlarda… 2014’ün ilk fırsatını mutlaka değerlendirin ve ürünleri inceleyin…

FO,121,41,pul-islemeli-siyah-tesettur-abiye-elbise-s3544-tesettur-abiye

Metal gold kemerler ile hareketlendirilen tulum ve elbiselerde eğer bedeniniz varsa sakın kaçırmayın… Bu detaylar da 2014 yılına damgasını vuracak. Her renk ile kombinlenen gladyatör kemerler en çok sert kumaşlara yakışıyor.

Untitled-1

Mezuniyeti yaklaşan çıtır bayanlar… Bu sezonun en moda renkleri, sizin modellerde birleşti…. Mint yeşili, somon tonları bronz tenler ile çok uyumlu… Birbirinden güzel çıtır abiye modelleri 99.90tl’den başalayan fiyatlarda abiyefonda sizi bekliyor…

FB,904,41,kolsuz-beli-kemerli-mint-kisa-abiye-elbise-o3264-iddiali

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.