Zarif Detaylar

2014 ilbahar yaz sezonunda büyük beden abiye elbiselerde inanılmaz modeller Abiyefon’da sizleri bekliyor…

Pullar, payetler, savaroskiler, dantel ve güpür işlemeler ile hareketlendirilen modeller büyük beden abiyeleri apayrı bir havaya bürüyor. Vücut yapısına uygun olarak  giyinildiğinde şık olmak o kadar da zor değil…. Şık olmayı güçlendiren şey vücudu tanıyamamak, Abiyefon’daki elbiseleri incelerken vücut yapınıza uygun modelleri seçin….

FB,7655,57,siyah-agir-abiye-f1217b-hanim-hanimcikGümüş tonlarındaki pullarla bezenmiş yakası ile tüm zerafetinizi yansıtın…. Kesimi ve duruşu ile göz kamaştıran modeldeki büyük beden abiye elbise yeni sezona damgasını vuracak gibi duruyor…. Sade ama çok şık bir elbise sizcede öyle değil mi?

Beden ölçünüz ne olursa olsun güzel giyinmek herkesin hakkı, en güzel günlerinizde sizde gecenin en şık bayanı olabilirsiniz. Bu Abiyefon ile mümkün.

FB,6364,55,ozel-tasarim-uzun-abiye-elbise-o1008-agir-abiyePayetlerin detay olarak kullanıldığı modeldeki büyük beden abiye şifon detayları ile göz kamaştırıyor. Kullanılan şifonun espirisi kol kısmındaki sarkma ve çatlakları saklamak, yaka kesimi ile de boyun kısmının daha uzun görünmesi amaçlanmış. Sezonun modern kesimi ile sunulan büyük beden abiye elbisenin detaylarını Abiyefon’dan inceleyebilirsiniz.

Zarif detaylar ile sade bir abiye elbisenin zerafetini artırabilirsiniz….

 

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.