Yeni sezonun vazgeçilmez parçaları arasında kendine yer bulan yırtmaçlı abiye modelleri, yeni sezonda da varlığından söz ettirecek gibi görünüyor. Yeni trend haline gelen yırtmaçlar güzel bacaklı bayanların gözdesi.

Sizde pürüzsüz, şık bacaklara sahipseniz gardrobunuza böyle bir abiye eklemeye hazırlanın. Kırmızı halı ya da oscar törenlerinde de dikkat ettiyseniz sadece bacak dekoltesi ile abiye elbiseyi hareketlendirerek şıklığına şıklık katan zerafetli bayanları izlemişsinizdir. Sade hiç bir aksesuarı olmayan özellikle şifon ya da ipek kumaşlarla hazırlanan özel parçalara eklenen yırtmaç dekoltesi ile çarpıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Yırtmaç varyasyonları

Yırtmaç, çeşitli varyasyonlar ile karşımıza çıkıyor. Tek bacakta, yürürken açılan derin bir yırtmaç dekoltesi en çok tercih edilenler arasında! Derin dekolteleri taşımak için uzun, bakımlı bacaklara sahip olmak değerli; ve böyle bir dekolte de zarif ve kibar bir ayakkabı seçimi de çok önemli. Elbisenizi tamamlayacak rengi ile uyumlu olarak seçeceğiniz zerafetli bir ayakkabı ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bacak boyunuzu uzatmak için giyebildiğiniz kadar topuklu bir ayakkabı tercih etmeye özen göstermelisiniz.

Farklı bir seçim ise çift taraflı olarak derin bir dekolteye sahip yırtmaçlı abiye modelleri ; bronz tenlerde, canlı renkler kullanılarak tercih edilen modellerin yürürken görünen bronz ten, modern seksi bir imaj yaratmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Soft ve beyaz tenli iseniz; soft renkleri tercih ederek duru ve mahsum bir görüntü sergileyebilirsiniz. Pudra, somon, bebe mavisi seçenekleriniz arasında olabilir. İddialı ve kendine güvenen bayanların vazgeçilmez dekolte tercihi olan yırtmaç, davetlerdeki en şık bayanları işaret eden bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Kimler derin yırtmaç dekoltelerinden kaçınmalı?

Gerçekçi olarak, egonuza yenik düşmeden bacaklarınıza bir bakın; parantez bacaklara, çarpık bacaklara sahipseniz, yırtmaç dekolteleri çok hoşunuza gitse de kullanmaktan kaçınmanızı tavsiye ederiz. Derin yırtmaç dekolteleri bacak kusurlarınızı daha çok ön plana çıkaracağı için dikkatli seçimler yapmanızda fayda var.

Ayrıca bacak dekolteli yırtmaçlı abiye modellerinden birini seçecekseniz, özellik o gün bacaklarınız tüysüz ve bakımlı olmasına özen göstermelisiniz. Bacaklarınızın tüm güzelliği ve kusurları ön planda olacağı için vücut bakım ürünleri kullanmayı deneyin. Bronzlaştırıcı pudra ya da vücut fondotenleri ideal seçimler arasında olacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.