Yılbaşı kıyafetleri seçimine kaldığımız yerden devam edecek olurasak, nerde nasıl bir atmosferde geceyi tamamlayacağınız önemli demiştik.

Romantik bir akşam yemeği ;

Şık bir yemekle başlayan geceye mum ışıkları ve müzik eşliğinde yenilen keyifli bir yemek ile romatikleşerek devam eden unutulmayan harika bir gece yaşamak isteyenlerden iseniz; tüm gece boyunca sevdiğinizin gözlerinde kaybolacağınız için şıklığınızı rahatlığınız ile birleştirebileceğiniz bir yılbaşı kıyafeti tercih etmelisiniz. Kıyafetinizi anlamlı aksesuarlar ile tamamlamanızı tavsiye ederim. Partnerinizin  size hediye ettiği bir yüzük ya da isminizi baş harflerinin bulunduğu bir kolye kıyafetiniz için tamamlayıcı olacaktır.

yilbasi-kiyafetleri

Aslında hediye edilmiş bir yüzüğünüz yoksa erkeklerin %70’i böyle özel günleri anlamlandırmak için evlilik tekliflerini bu güne saklıyormuş. Hazırlıklı olmanızda fayda var, bugün belkide güzel bir teklif alabirsiniz evli olmayanlar.

yilbasi-kiyafetleri

Böyle bir atmosferde geçeceğini tahmin ettiğiniz gece için kırmızı rujunuzu kesinlikle yanınızdan ayırmayınız ve göz makyajınızı da vurgulu tonlarda yapmalısınız abartmadan, çünkü tüm gece sağlam bir göz makyajına ihtiyacınız olacak. Sevdiğinizin gözleri sürekli sizin gözlerinizde olacak akmış gözler, dağılmış çizgiler hiç istenmeyen bir durumdur bunun için çok dikkatli olun.

yilbasi-kiyafetleri

Bu gece için bir önerimde malum gece boyunca alkolü içecekler kulanma ihtimaliniz yüksek, kendinizi zor duruma düşürmemek adına ayarında içmek en doğrusu olacak; mide bulantısı, baş ağrısı çekerek bu güzel gecenizi kendinizi kaybederek mahfetmeye değmez. Bunu sakın unutmayın… Yıllar sonra bu güzel anınızı harika bir gece olarak hatırlamalısınız.

yilbasi-kiyafetleri

Yılbaşı kıyafetleri arasından seçeceğiniz kıyafet hanımcık olmasının yanında iddialı da olmalı, gizemli tavrınızı simgeleyen, biraz utangaç biraz da mahsum olmalı…

Rengi anlamlı ve unutulmaz olmalı, iz bırakmalı, ‘sen olmalısın’ en şık halinle, zerafetinle ‘ben buyum’ diyabilmelisin. Önce kendini iyi hissetmeli sonra onu iyi hissettirmelisin. Kibarlığından ödün vermeden karşındaki korkutmadan izin vermelisin sana açılmasına…. En özel anınızın heyecanını birlikte paylaşmalısınız. Unutulmayacak yıllarca gülümseyerek hatırlayacağınız bu anı kazıyın aklınıza bu sizi yıllarca mutlu edecek. Anlatacak, anımsayacaksınız belkide kaç kez:) Bu yüzden mutluluğunuzun anın tadını çıkarın. Doya doya yaşayın en güzel ve en temiz gecenizi….

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.