Yılbaşı İçin Planlar Hazır Mı? 2016 yılı artık bitmek üzere. Yeni yıl yeni umutlar, yeni hayaller, belki de yeni başlangıçlar demektir. Yılbaşı öncesi tatlı bir telaş sarar herkesi ilk başta da alışveriş heyecanı… Kime ne alabilirim diye düşünürsünüz ve mağaza mağaza gezip hediye seçmeye başlarsınız… Sevdiklerinizi küçük hediyeler ile mutlu etmek için. Bir rivayete göre yılbaşına nasıl girerseniz tüm yıl boyu öyle geçeceğinize inanılır. Aslında herşey sizin elinizde. Size ne iyi gelecekse onu yapın. Bu konuda herkesin düşüncesi ve planları farklılık gösterir. Önce şu soruyu sorun kendinize. Ben Bu Yıl Ne Yapmak İstiyorum? Yılbaşında birçok plana dâhil olmaya çalışırsınız. Yılbaşında aileniz, partneriniz veya arkadaşlarınızla geçirebileceğiniz sakin bir yılbaşı gecesi hazırlayabilirsiniz. Bunun yanında farklı soluk isteyen kişiler de eğlence mekanlarına, konserlerde, partide  hatta sokaklarda yeni yılı karşılayabilirler…

abiyefon-yilbasi

Sakin Bir Yılbaşı İçin…

Bunu çeşitli mekânlarda yapabilirsiniz. Ama aile denilince akla gelen ilk şey evde geçireceğiniz bir yılbaşıdır. Evde geçirdiğiniz bir yılbaşında ilk önce güzel bir yemek masası hazırlamakla başlar. Ya da evinizi baştan aşağı süsleyip yılbaşı havası vermek olur. Sonra sevdiğiniz bir filmi seçersiniz. Ya da sevdiklerinizle beraber çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz. Sohbet muhabbet derken yeni bir yıla girmiş olursunuz. Geceyi özel kılmak sizin eliniz de.

evde-yibasi-abiyefon

Hareketli Bir Yılbaşı İçin…

Farklı bir gece olsun sıradan bir yılbaşı istemiyorum diyenlerden misiniz? O zaman eğlence mekânlarına tam size göre. Yanınızda bir partner ya da kalabalık arkadaş grubu tam bu tarz mekanlar için biçilmiş kaftan. Çeşitli yüzler, farklı bir ortam, Yılbaşı ortamları size yeni arkadaşlıklar edinmek için bir imkân sağlayabilir. Eğlenceli olacağını düşünüyorum. Bir mekana takılı kalmak yerine açık hava veya salon konserlerine de dahil olabilirsiniz. Sevdiğiniz sanatçı ile yeni yıla girmek sizi mutlu edebilir.

untitled-1

Yılbaşı planı tamamen sizin keyfinize kalmış bir şey. Her şey sizin eliniz de. Ortam, mekân, kişi hiç fark etmez. Sizi neyin mutlu edeceğine inanıyorsanız onu yapmalısınız. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranmalısınız. Sonuçta kocaman bir yılı bitirip yeni bir yıla giriyoruz, Yılbaşı gecesi tüm yılın yorgunluğunu atmak için mükemmel bir fırsat değil mi?  Yıl Boyu Bütün Güzel Sizi Bulması Dileğiyle. Şimdiden Mutlu Yıllar…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.