Yılbaşı Gecesi Kendinizi; Kırmızının Cazibesine Bırakın. Cazibe ve kadınsı şıklık denildiği zaman ikonlaştırılmış olan  sembollerin başında ilk sırayı  kırmızı elbiselerin aldığını sanırım kimse inkar edemez. Romantik bir akşam geçirecekseniz ya da partinin en göze çarpan kişisi olacaksanız kırmızı elbise her iki amaca da kolaylıkla hizmet edebilir. Yeni yıl dendiği zaman akıllara kırmızı elbise gelmesinin tek sebebi kırmızının popülerliği dışında, her yaş ve kutlamalar için uygun evrensel bir renk olması ve doğru ton ve modellerle kullanıldığında muazzam olmasıdır. Yani kırmızı bir nevi gücün ve azmin simgesi olduğundan, farkını ortaya koymak isteyen kadınların en net tercihidir. Yeni yıl hazırlığı için kırmızı rengin doğru nokta olacağını düşünerek size uygun olan kırmızının tonu ile uyum sağlayarak  göz alıcı bir görünüme kavuşmanız mümkündür.

Kırmızı kısa elbise modelleri

Sıklıkla tercih ettiğimiz kırmızı elbiseleri tüm sezon boyunca dantelli tasarımlarla ön planda olduğunu görebilirsiniz. Kırmızı elbise tek başına çok dikkat çektiği için kullandığınız aksesuarlara dikkat etmeniz, hatta küçük ve dikkat çekmeyen aksesuarları tercih etmeniz gerekiyor. Ayrıca kırmızı elbiselerin son derece doğal bir makyajla kullanılması gerekiyor, ayakkabılarınızın topuklu ama yok gibi yani ten rengi yada açık renklerde olması kırmızı elbisenizde ki cazibenizi ikiye katlayacaktır.

Yeni yıl davetleri için bulunacağınız ortama ve gideceğiniz yere göre elbise tercihiniz değişiklik gösterecektir. Şık kokteyl yada davete gidiyorsanız eğer, klasik ve uzun abiyelerden uzak durmanız, asimetrik modelleri tercih etmeniz daha modern ve şık bir görüntüye ulaşmak için sizlere yol gösterici olacaktır. Bu tür kırmızı elbiselerin altına kullanacağınız ayakkabının tonu altın renkte olması gayet uygun bir tercihtir. Altın renk kırmızıya en çok yakışan renkler arasında yer alır.

Eğer bir partiye katılacaksanız dar kesim kısa ya da kabarık tütü etekli kırmızı elbiseleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanında siyah aksesuarlardan yardım alabilir, kombininizi dahada göz kamaştırıcı hale getirebilirsiniz. Çanta ve takılarınızı siyahtan yana kullanırsanız ayakkabılarınızda mutlaka siyah olmalıdır. Eğer ayakkabı ve çantanızı kırmızı seçerseniz mutlaka dokusunda beyaz bulunmasına dikkat etmelisiniz böylece kırmızı yoğunluğunu ortadan kaldırmış olursunuz.

Yeni yıla arkadaşlarınızla sokaklarda ya da barda kutlamayı düşünüyorsanız. Tercihiniz kırmızı elbiseden yana olacaksa bot, postal ve siyah deri ceketiniz ile oldukça havalı görünebilirsiniz. Havanın soğuk olacağından dolayı diz üstü çorap çizmeler süet yada deri hem kurtarıcı hem de çok trend olduğu için kurtarıcınız olacaktır. Kırmızı mini elbise ve deri ceketiniz ile birlikte kullandığınızda oldukça modern bir o kadarda şık bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı Gecesi Kendinizi; Kırmızının Cazibesine Bırakın

Yeni yıla 2 haftadan fazla zaman olduğundan modern bir görünüm için, A kesim midi boy kırmızı elbiseleri de tercih edebilirsiniz. Umarım verdiğimiz tüyolar ile yılbaşı geceniz olduğundan daha mükemmel geçer şimdiden, Mutlu seneler diliyorum…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.