Vazgeçilemeyen Abiye Modelleri. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla günden güne ısınan hava enerjimizi de pozitif etkiliyor. Çeşit çeşit renklerden oluşan çiçeklerle süslenen sokaklar bile enerjimizi yükseltmeye yetiyor çoğu zaman. Havaların ısınmasıyla birlikte artan davetler, nişanlar ve düğünler de kaçınılmaz oluyor tabii. Bu özel ve heyecanlı günlerin tarihleri alındıktan sonra, aile yakınlarına ve arkadaşlara da en keyifli bölüm olan kıyafet seçimi kalıyor Bu keyifli anı daha verimli geçirmeniz adına, birbirinden şık ve sezon trendi abiye elbise modellerine birlikte göz atalım.

Siyah Abiyeler

En çok tercih edilen abiye renklerinden olan siyah, cool ve şık görünmek için en kısa yollardan biri oluyor. Farklı birçok modelde siyah abiye elbiseyi seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Katılacağınız davetin mekânı seçim kriterlerinin başında geldiğinden, elbisenizi seçmeden önce bu durumu göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Payet Taş ve Işıltı detaylı Abiyeler

Taş ve payet detaylı abiyeler sade kumaşlardan her zaman bir adım daha önde oluyorlar. Genellikle bel ve göğüs bölümünde yer alan taş, pul ve payet detaylarıyla elbiseniz sizi daha şık bir görüntüye kavuşturabilir.

Kısa Abiyeler

Uzun abiyeler kısalara oranla daha klasik ve şık görünse de, farklı detaylarla süslenen kısa abiyeler de son zamanlarda bu konuda oldukça başarılı. Ayakkabı ve çantalardan yardım alarak farklı kombinasyonlarla farklı tarzlara ulaşmak kısa abiyelerle oldukça kolay oluyor. Kokteyl tarzı bir davete katılıyorsanız ya da kır düğünü ve sahil gibi alanlarda bir organizasyona katılacaksanız, kısa abiyeleri alışveriş listenize ekleyebilirsiniz.

Rengârenk Abiyeler

Siyah ve lacivert gibi klasikleşmiş abiye elbiselerin yerine daha canlı renklerden hoşlananlardansanız, sizler için de birçok elbise önerimiz var. Ten renginize uygun renkli bir abiye modelini daha sade ve abartısız takılarla stil sahibi bir görüntüye ulaştırmak sizin elinizde.

Beyaz – Ekru – Pudra – Somon Rengi Abiyeler

Sadeliği sevenlerin ortak noktası olan beyaz ekru, pudra, ve somon abiyeler davetler için en ideal renkler arasında yerini alıyor. Risksiz ve şık bir görüntüye ulaşmanızı sağlayan bu renkler, siyah gibi en çok tercih edilen elbiseler arasına giriyor. Tabii bu tarz açık renk abiyeleri düğün davetleri dışında bir davette tercih etmenizde fayda var.  Düğünde beyaz tonlarının hâkimiyetinin tamamen gelinde olduğunu unutmamalısınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.