Tesettürlü bayanlarımız için soft renklerin moda olduğunu biliyor muydunuz? Genellikle koyu renk abiye elbise tercihi yapan tesettürlü bayanlarımızın artık alternatifi çok fazla. Gün geçtikçe yeni model abiye elbiseler tesettürlü bayanlarımız için çıkarılıyor.
Sizin için soft renkler barındıran, tesettürlü bayanlarımıza özel bir abiye elbise tanıtmak istiyorum bugün.

tesettür
2014 yılında en çok tercih edilenler arasına giren mercan rengini tercih edebilirsiniz. Diğer tesettürlü bayanlardan farklı olacak ve akılda kalacaksınız. Gold renginde bir abiye çanta ile kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Diğer bir alternatif olarak da, karides gibi yine soft ve yumuşak bir renk tercih edebilirsiniz. Karides rengi daha az riskli ve bilinen bir renktir. Koyu kapalı abiye modelleri yerine, bu tarz sakin ve ilgi çekici renklerde tesettürlü abiyeleri tercih edebilirsiniz. Karides renkli abiye elbiseler yine 2014 yılının en çok tercih edilen abiye renkleri arasında.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için yeni ve tarz ürünler sergilemeye devam edeceğiz. Sitemize bakmadan abiye seçiminizi yapmayın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.