Tesettürlü bayanlarımızın özel gecelerde şık görünmek için biraz daha dikkat etmeleri gerekir. Özel
gecelerinizin en iyi şekilde geçmesi için, ufak tüyolar vermek istiyorum bugün.
Tesettür abiye elbise giyen tesettürlü her bayanın kendine has bir tarzı vardır. Dolayısıyla tesettürlü bayanlar bir kıyafet seçimi yaparken kendi tarzlarını göz önünde bulundurarak alışveriş yaparlar. Zira değişiklik yapmak uğruna kendi tarzının dışına çıkan bayanlar, tesettürlü-tesettürsüz fark etmez, genellikle pişman olmaktadırlar. Bu nedenle kıyafet seçimi yaparken özellikle tarzınıza uygun modellere bakılmalıdır.
blogi
Tesettür abiye elbise seçeneklerini gün geçtikçe arttırıyoruz. Farklı kumaşlar, farklı renkler… Kumaşların ve renklerin seçimi de çok önemlidir. Her bayan gibi tesettürlü bayanların da yaşına göre giyinmesi çok önemlidir. Hatta tesettürlü bayanların yaşına göre giyinmemesi daha dikkat çekici ve rahatsız edici bir durumdur. Bu nedenle örneğin, 60 yaşında bir bayanın tül etek giymesi uygun olmayacaktır. Her yaşın kendine has bir şıklığı vardır. Bunların yanı sıra genç bir bayanın da yaşından fazla olgun gösterecek kıyafetler seçmesi de uygun olmayacaktır. Her yaşa uygun tesettür abiye elbiselerimizle sizlere hitap etmeye çalışıyoruz.

Tesettürlü abiye elbise giyen bayanların dikkat etmesi gereken bir diğer nokta da kaygan başörtüleri kullanmamalarıdır. Kaygan başörtüleri tesettürlü bayanın kafasından sürekli kaydığı takdirde bu rahatsız edici bir durum olacaktır. Bu nedenle tesettürlü bayanların başörtüsü seçimlerinde de bu noktada dikkat etmeleri gerekmektedir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.