Yeni sezonun trendleri arasına giren, çok tercih edilen abiyelerin arasına giriyor ‘tek omuzlu abiye elbise.’
Tek omuz abiye elbisenin en önemli ayrıcalığı ise, bütün gece elbiseyi düşecek korkusuyla çekiştirmek zorunda kalmayacaksınız. Tek omuz abiye elbise modelleri, özellikle omuz bölgesi geniş bayanlarda daha hoş bir görünüm kazandırıyor. Genellikle straplez kesim elbiselerde, çapraz kesim ya da kalın askı olarak karşımıza çıkan tek omuz abiye elbiseler, elbiseye havalı bir görünüm kazandırıyor.

FO,10742,66,tek-omuz-abiye-elbise-s3708-mezuniyetOmuz ayrıntısını ön plana çıkarmak adına, toplu saçla tamamlamanız daha şık bir görünüm kazandıracaktır size. Asimetrik kesim hatlarına sahip, tülle tamamlanan bu şık abiye modelini tercih edebilir, gecenin şıklarından biri olabilirsiniz.
Saçlarınızın çok sert görünmemesine dikkat ederek soft bir görünüm yakalayabilirsiniz. Tek omuz abiye elbisenizin makyajı da çok abartılı olmamalıdır. Dudaklara ve gözlere bir anda yüklenmekten uzak durun.
Yeni sezon için çıkarılan, göz alıcı renkleri ve çekici modelleriyle sizleri bekliyor.
Abiyefon ailesi olarak, her model de olduğu gibi tek omuz abiye modellerimizle de yanınızdayız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.