Bayanlar için özel davetlerin ve gecelerin vazgeçilmezi olan abiye elbise modelleri arasında Tek Omuz Abiye Modelleri sizi her zaman bir adım öne taşımaktadır. Böyle anlarda hem en çok giymeyi tercih ettikleri hem de modellerine oldukça değer verdikleri kolleksiyonlar arasında tek omuzlu abiye elbise modelleri yer almaktadır. Tek omuz olarak üretimi gerçekleştirilen abiye elbise modelleri daha çok gösterişlerin olduğu ve herkesin bir arada olduğu davetlerde giyiliyor olmasından dolayı modellerinin ve tasarımlarının da bir hayli özenli olmuştur. Abiye elbise modellerinin tüm güzelliğini en etkili şekilde ortaya çıkaran krep kumaş, güpür ve dantel detayları ile tasarımı sağlanan tek omuz abiyelerin üzeri bir de tüller ve minik taş eklemeleri ile taçlandırıldığı zaman da daha şık olan bir havaya sahip olacaktır.

Tek Omuz Abiye Modelleri

Tek omuz modellerin askılı seçeneklerini üzerinde yer alan taşların bir araya getirilmesi ya da tüllerin her iki taraftan birleştirilmesi ile üretilmiş olmaları da kollarınız üzerindeki detayları da oldukça etkili şekilde görünmesini sağlayacaktır. Bunların yanı sıra biraz daha sade olmasını isteyen bayanlar için de şifon kumaşlar ile koleksiyona giren Tek Omuz Abiye Modellerinin uzun kollu olan seçenekleri de bayanlar arasında büyük bir rağbet görmektedir. Tek omuzu açık olup tek tarafı da uzun kollu olmasına rağmen omuzlarda yuvarlak şekilde bırakılan açıklıklar da çok daha gösterişli olmasına yardımcı olmaktadır. Her kesim bayan için birçok ürünü bünyesinde bulunduran bu abiye modellerinin hem için parlak hem de mat olan modelleri yer almaktadır.

Tek Omuz Abiye Modelleri

    Tek Omuz Abiye Modelleri haraketli detay parçalar ile tarzınıza şıklık katabilirsiniz. Fuşya rengi ve siyah rengi kullanarak bu sezonun trend renk modasını balolar da, düğünler de ve özel davetlerde şık görünmek için kullanabilirsiniz. Yırtmaç detaylı abiyeler tek omuzlu abiyelerin en vazgeçilmezi olmaktadır. Tek omuzlu abiye modelleri tek parça elbiseler oldukları için renk olarak tercih edip, ayakkabı seçiminizi abiye rengine uygun sırıtmayacak renklerde seçmelisiniz. Tek renk abiye elbiseler için çanta ve takı renkleri de çok önemlidir. Küpelerinizi, saç aksesuarlarınızı ve çantanızı uygun renklerden tercih ettiğinizde gecenin en şık ve en uyumlu kadını olabilirsiniz…

Tek Omuz Abiye Modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.