Günümüzde topuklu ayakkabılar, günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında çoktan yerini aldı. Vücut hatlarını ortaya çıkaran, boyu olduğundan uzun, bacakları ise daha ince gösteren bu sihirli ayakkabılar iddalı bir kadının olmazsa olmazıdır.
Peki hem özel gecelerde hem günlük hayatınızda giyebileceğiniz bir ayakkabı ister misiniz? O halde, size önereceğim abiye ayakkabıya bir göz atalım.
Bu abiye ayakkabı, üst file detayları ile alışılagelmişin dışında.Gold işlemeleri ise farklı tarzını orataya koyuyor. Özellikle içinde, gold rengini de barındıran siyah abiye elbiseler ile adeta bütünleşecek.

l

Bu abiye ayakkabının en güzel tarafı, kıyafetlerinize kolay kombin oluşturmasıdır. Giyeceğiniz elbise ister günlük bir elbise olsun, ister abiye elbise olsun, bu şık ayakkabı ile uyum sağlayacaktır.
Özel gecelerinizi, şık bir portföy çanta ve bu ayakkabı ile kombinleyerek tarzınızı yansıtın.Sitemizdeki diğer abiye ayakkabı modellerini incelemeyi ihmal etmeyin. Farkınızı herkese fark ettirin. Unutmayın; stil en başta ayaktan başlar.
Abiyefon ailesi olarak fark yaratmanıza yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.