Anneler için oğlunun sünnet düğün töreni çok önemlidir. Erkek çocuklarına yapılan sünnet düğünü kimi zaman aile arasında kimi zaman ise büyük bir tören şeklinde kutlanır. Her ne şekilde kutlanırsa kutlansın en şık olan kişi mutlaka sünnet annesi olmalıdır. Günümüzde sünnet düğünleri çok şık mekânlar da yapılıyor. Birçok misafiri çağıracağınız ve çocuğunuzun sünnetini kutlayacağınız büyük bir tören yapmayı tercih edebilirsiniz. Peki sünnet anneleri ne giymeli? İşte Sünnet Annesi Abiyesi seçimi sizlerle… Her zaman sünnet annesi beyaz, somon, ekru ve uzun abiye elbise giyer gibi bir klişe olsa da siz hiçbir klişeye uymak zorunda değilsiniz. Bu yüzden Abiyefon’ dan bordo, mavi, yeşil gibi koyu renkleri de rahatlıkta tercih edebilirsiniz. Elbette zevkinize göre dizlerinizin üstünde şık bir kısa elbise de tercih etme hakkınız var. Tamamen dantellerden oluşan bu sade ama zarif elbise abartıya kaçmak istemeyen sünnet anneleri için kaçırılmayacak fırsat olabilir.

ALY6424-sünnet-annesi

Tabi şu da var açık renk giyme konusunda ısrarcıysanız kesinlikle senenin modası olan pudra pembesi tercih etmelisiniz. Hem masumiyeti hem de zarafeti simgeleyen pudra pembesi abiye elbiseniz uzun ve düz formlu olabilir. Bir anne olarak gösteriş istemiyorsanız hiçbir taş işlemesi olmayan böyle düz ve minimal bir abiye elbise tercih edebilirsiniz. Sünnet törenini sonbahar ayında yapıyorsanız kesinlikle kadife kumaştan yararlanmalısınız. Çünkü kadife sizi çok daha asil ve zarif gösterecektir. Şık bir bordo kadife abiye elbise ile anneliğin ağırlığını en iyi şekilde taşıyabilirsiniz. Tüm sünnet anneleri de törenin yıldızı olmak ister. İşte siz de gösterişten yanaysanız etekleri aşağı doğru açılan göz alıcı bir abiye elbise tercih edebilirsiniz. Mor rengi de hangi yaşta olursanız olun tercih edebileceğiniz renkler arasında yer alacaktır.

M1518

Sünnet boyunca rahat hareket etmek isteyen sünnet anneleri arasındaysanız kesinlikle uzun elbise modellerinden kaçınmalısınız. Bu dizlerinize gelen ve hiçbir dekoltesi olmayan abiye elbise sizin için idealdir. Elbiseye hareket katacak çiçek, işleme veya taş süslemeleri ile gayet şık olabilirsiniz. Fiziğinize güveniyorsanız hafif balık formlu bir abiye elbise de giyebilirsiniz. Mint yeşili ile açık renk kuralına uyabilir ve üzerindeki ışıltılarla şık bir sünnet annesi olarak tören boyunca göz alıcı bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Gündüz yapılan sünnet düğünleri için de sade elbiseler tercih etmenizde fayda var. Mesela vücut hatlarını belli etmeyen, 70’lerin modasını taşıyan bu tarz bir elbise ile hem çocuğunuzun peşinde rahatça koşturabilir hem de davetlileri ağırlarken fazla zorluk çekmezsiniz. Tabi ki bu kadar sade bir elbisede canlı renkler seçerek törene uygun bir kombin yaratmalısınız. Şimdi yapmanız gereken tek şey günün en şık bayanı olarak sünnet töreninin tadını çıkarmak olacak…

GG6842

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.