Straplez Abiye Modelleri düğün, nişan töreni, mezuniyet balosu, davet ve özel bir geceye katılırken giyebileceğiniz abiyeler arasında en iddialı parçalardandır. Bayanların davetler için tercih ettiği bir model olan Straplez Abiye Modelleri sade, dantelli, tütü ve taşlar, balık etekli modeller, kabarık etekli modelleri ile karşımıza çıkıyor.

Straplez Abiye Modelleri

Straplez abiyelerde Kadın vücudunun en hoş iki bölgesini; omuzları ve göğüs bölgesini en güzel gösteren abiye olma özelliğini taşır. Bu Straplez Abiye Modellerinde en dikkat edilmesi gereken nokta abiyenin vücudu tam sarmasıdır, kalıbına çok dikkat etmeliyiz. Özellikle bel kısmının beli tam kaplaması gerekmektedir. Aynı şekilde göğüs bölümünün üzerinize tam olması gerekir. Straplez Abiye ne göğsün çok yukarısında ne de göğsün çok aşağısında kalmalıdır.

Straplez Abiye Modelleri

Straplez Abiye Modellerinde iç çamaşırı seçimi çok önemlidir. Kullanılacak olan iç çamaşırı da straplez olması gerekir. Özellikle dekolte kısmı oyulmuş iç çamaşırları tercih edilmelidir. Sırt kısmı açık olan Straplez Abiyeler için ise sırt kısmı olmayan silikon çamaşırlar kullanılmalıdır. Straplez Abiyeniz kısa ise en çok dikkat çekecek yerlerden biri de ayaklarınızdır. Bu yüzden mümkün olduğunca abiyenize uygun renkte bir ayakkabı seçimi yapmalısınız. İnce bantlı stilettolar, sivri burunlu, İnce topuklu, burnu açık topuklu ayakkabılar giymeniz uygun olacaktır. Taşlı veya sade abiye çantalar ile kombin yapmanız şık bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.

Straplez Abiye Modelleri

Straplez Abiye giyerken kolye seçimi çok önemlidir çünkü omuzlarınız açıkta kaldığı için boynunuz direk göze çarpar. Sade bir abiye giyiyorsanız seçeceğiniz şık ve gösterişli bir kolye abiyenizi daha şık bir görünüme kavuşturacaktır. Eğer ki iddialı, gösterişli bir abiye seçimi yaptıysanız abiyenin önüne geçmeyecek zarif, sade bir kolye tercih edebilirsiniz ya da hiç kolye takmayabilirsiniz. Bileklik ve küpe gibi farklı aksesuarlarla da kombini tamamlayabilirsiniz. Straplez Abiye giydiğinizde saçlarınızı enseye yakın düşük topuzlar ya da at kuyruğu yaptırmanız şık olacaktır. Straplez Abiyelerin farklı bir şıklığı vardır. Straplez Abiyeler her kadının dolabında bulunması gereken kıyafetlerden biridir. Aradığınız tüm model, renk ve beden seçeneklerini Abiyefon’ da her zaman bulabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.