Straplez abiye modellerinin çok tercih edildiği bugünlerde, yeni bir straplez modelini sunmak istiyorum. Hangi abiye çanta ve abiye ayakkabıyla kombinlemeniz gerektiğiyle ilgili yardımcı olmaya çalışacağım.
Ayakkabı ve çantayı uyumlu kullandığınız sürece, istediğiniz şekilde kombinleyebileceğiniz bir model. Straplez ve uzun oluşu, sizi hem daha şık gösterecek hem de daha uzun boylu görünmenizi sağlayacak. Asil bir görüntü sergileyerek, herkesin gözünü üstünüze toplayabilirsiniz. İşte sizin  straplez abiye elbiseniz için, abiye çanta ve abiye ayakkabı önerileri.
_DSC6417
Siyah ayakkabı ve çantayla rahat edecekseniz, siyah rengiyle kombinleyebilirsiniz bu abiyeyi. Bu abiye elbise sizin tarzınıza göre ayakkabı ve çanta kullanmanızı sağlar ve sizi serbest bırakır. Dilediğiniz gibi, pudra, gold ve lame renkleriyle de kombinleyebilirsiniz. Makyajınızla ilgili tek kural ise, çok abartılı olmaması.
Straplez abiye elbiseyle ve zevkli kombinlerinizle gecenin en trendi siz olacaksınız. Şıklığınızla göz dolduracak ve zevkinize hayran bırakacaksınız. Unutmayın siz daima en şık olmayı hakkediyorsunuz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz straplez abiye modellerimize bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.