Sözümüz Var !

Düğünden önce önemli ayrıntılardan biri de söz kıyafeti seçimidir. Söz daveti için bir türlü ne giyeceğinize karar veremezsiniz, beklentilerinize uygun bir kıyafet bulmazsınız. Bu özel günün tatlı talaşından mıdır nedir, çoğu zaman kolaylıkla tercih yapabilirken o gün karar verememek??

Her şey yolunda; aileler tanıştı, gelenek ve göreneklere uygun kız isteme gerçekleşti ve artık evliliğin ilk adımı olan söz yüzükleri takılacak. İşte tam da bundan önce her gelin adayını tatlı bir heyecan sarar. Evde hummalı bir çalışma, sizde bir koşturmaca derken ne giyeceğim sorusu aklınızı her dakika meşgul eder olmuştur.

FO,1501,40,sirt-dekolteli-volanli-uzun-abiye-elbise-f703-agir-abiyeAslında siyah beyaz hanım hanımcık bir elbise o gün için çok uygun bir seçim.

Hem şık hem de klasik olmalı ve aynı zamanda da hanım hanımcık görünmelisiniz. Abartıya kaçmadan modaya uygun bir kıyafet seçerek bu önemli güne iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Abartıya kaçmadan diyoruz çünkü söz kıyafetleri daha sade kıyafetlerin seçilmesi gereken bir törendir. Hafif bir makyaj uygulanmalıdır. Etek giymek istiyorsanız ne kısa ne uzun olacak şekilde diz hizasında olmasında yarar var. Çünkü akraba olacağınız aileyle yeni yeni tanışma içerisindesinizdir. Seçtiğiniz, beğenerek aldığınız kıyafet o gece dikkatle diğer ebeveynler tarafından incelenecektir. Elbette ki söz yapacağınız mekâna uygun olması gerekmektedir.

FO,7791,57,bordo-kisa-davet-elbise-n97190-hanim-hanimcik

Ancak aile arasında yapılan sözlerde sade, şık bir kıyafet tercih edilmelidir. Özellikle ev ortamında verilecek ikramlardan ötürü dekolteli bir kıyafet seçmemeye dikkat edin. Sonuçta bir aile ortamındasınız. Yeni model söz kıyafetlerinin genellikle kırmızı, beyaz ve siyah tonlardan oluşmakta olduğunu görüyoruz. Genellikle açık renkte, abartıdan uzak, şık ve modaya uygun kıyafetlerin öne çıktığını belirtmek gerekir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.