Sonbarı müjdeleyen kadife elbiseler

Sonbaharın  gelmesiyle birlikte bu sezonda kadife elbise modelleri fark yaratacak bayanları oldukça heyecanlandıracak . Uzun zamandır beklenen kadife elbise modellerini sizler için derledik  sayfamızı ziyaret ederek kadife elbise modellerimizi  inceleye bilirsiniz. Sonbahar aylarının gelmesiyle  yumuşak dokusuyla sizleri sıcacık tutacak olan kadife elbiseler asil ve zarif bir kumaş türüdür. Düşünmeden bu ayrıcalığın ve büyüleyici güzelliğin farkına varın. Zengin duruşuyla bu sezon da gardroplarda yerini ayırtmaya şimdiden hazır. Farklı kadın olarak hayranlık uyandırmak sizlerin elinde, kadife elbise giymekten vazgeçmeyiniz. Kadife elbiseler uzun yıllardan bu yana modası halen titizlikle saklanan vazgeçilemez gözde bir kumaş olarak da bilinir.

Sonbaharın da  gelmesiyle dolaplarımızında yerini şimdiden almış durumunda. Kadife elbiselerin modası hiçbir zaman geçmiyor aynı zamanda sıklıkla tercih ediliyor. Zarif duruşuyla, parlayan dokusuyla bayanların son zamanlarda vazgeçilmez kış koleksiyonları arasına girdi. Kadife ve süet kısa elbise modelleri  bordo, koyu yeşil, lacivert, siyah gibi mükemmmel bir şıklık sergileyen tarzıyla bu yılda karşımızda! Özellikle kısa model kadife elbiselerle kombin yapacağınızda kat kat giyinmekten kaçınmalısınız. Mümkün oldukça sade bir stil yaratmanız ve zarif göz alıcı büyük küpelerle  tamamlayabilirsiniz. Kadife elbiselerinize en çok yakışan yarım bilekte çizmeler yada stiletto ayakkabılarla son dokunuşu yapabilirsiniz. Kısa elbiselerinizi kombinlemeniz için birkaç güzel tüyomuz var. Kadife elbiselerinizi kısa deri ceketlerinizle yada farklı kısa ceketlerlede tamamlayabilirsiniz. Kadife elbiseler çok amaçlı elbiselerdir gündüzleri sırt çantasıyla spor tarzı yakalayabilir, geceleri ise stiletto bir ayakkabıyla şıklığa büründürebilirsiniz. Eğer tüm dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız kırmızı mini kadife elbise ile siyah  kolye takın, topuklu ve bantlı siyah ayakkabılarınızı giyin muazzam güzelliği tamamlayabilirsiniz.

Kadife elbiseler her bayana çok yakışıyor..

Kadife elbiseler ipeksi dokusuyla ve renkleri ile de vazgeçilemez bir tutku haline gelmişlerdir. Kadife elbiseler  adeta ruhunuza dokunuyor ve muazzam estetikliği ile rahat etmenizi sağlıyor. Sonbahar kış koleksiyonlarımızdan vazgeçemediğimiz parçalardandır kadife kumaşlarımız. Yıllardır vazgeçilmeyen kumaş türü olarak her kadının mutlaka kullandığı bu kumaş türünün nedir acaba cazibesi? Hiç denemediysen, bir kez kullanıldığında vazgeçilmez parçanız haline geleceğini düşündüğümüz kadife elbise modelleri için tam giyme mevsimi, hatırlatalım istedik.

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.