SİYAH ABİYE ÇANTA

Havaların ısınmasıyla birlikte, yaz organizasyonları ard arda gerçekleşmeye başladı. Abiye seçiminden sonra en dikkatli seçilmesi gereken unsurda, abiye çantası yani portföy seçimi…
Önemli olan doğru renk ve modellerde abiye çanta seçimi yapmaktır. Örneğin, siyah abiye çanta mutlaka dolabınızda olmalıdır. Bu siyah abiye portföy çanta da olabilir ya da küçük parıltılı kutu şeklinde olanlardan da olabilir. Rugan, parlak ya da deri formda olan askısız abiye çanta modellerinden en az birine gardrobunuzda muhakkak yer vermelisiniz. Unutmayın ki siyah gece çantası en zor durumlarda bile her zaman kıyafet ve kombinde kurtarıcı bir etkiye sahiptir.

FO,11290,65,portfoy-v905-simli-siyah-abiye-canta-canta
Siyah abiye çanta tercihi yapacak olsanız bile alışılmışın dışına çıkarak, farklı modellerle ilgi çekebilirsiniz. Aşağıdaki çantayı tercih ederek, çantanın gösterişli halini kullanın ve farklılık yaratın.

FB,2073,43,portfoy-v110-siyah-kutu-abiye-canta-canta

Sizin için önerebileceğim bir diğer model abiye çantamız ise, yüzük ayrıntılı çanta. Elinizde tutarken yüzük bölümünü parmağınıza geçirerek naif bir görüntü sergileyebilirsiniz. Çantanın kendisi zaten zarif bir görüntü çizerken, yüzük ayrıntısı da size ayrı bir kibarlık katacaktır.
Abiyefon ailesi olarak, abiye elbiselerle yanınızda olduğumuz gibi, çanta, ayakkabı ve aksesuarda da yanınızdayız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.