Siyah rengi daima kurtarıcımız olmuştur. Her bayanın gardıropunda siyah elbiseler daima bulunur. Bizde siyah abiye elbise alternatiflerimizi gün geçtikçe sizler için çoğaltmaya devam ediyoruz. İşte size önerebileceğim, siyah rengini barındıran ve gold rengiyle tamamlanan bir abiye elbise…

ğü

Düğünlerde, mezuniyet balosunda, doğum günü partisinde rahatça giyebileceğiniz bir abiye elbise olacak. Gold rengi de bu abiye elbiseye farklı bir tarz ve değişik bir görünüm katıyor. Tül ayrıntısı, kısa veya uzun tercihi arasında kalanlar için, vazgeçilmez bir seçim olacak.

Gold rengiyle kombin yapabilirsiniz. Abiye elbiseniz, gold renginde bir abiye ayakkabı ve portföy çanta kullanarak, göz doldurucu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
Dilerseniz siyah rengiyle de kombin yapabilirsiniz. Siyah renginde abiye ayakkabı ve siyah portföy çanta tercihi yaparak, o şekilde de abiye elbisenizi tamamlayabilirsiniz.
Makyaj seçiminde de, gold renginde gölgeli göz makyajı tercih edebilirsiniz. Bu abiye elbiseyle parlak rujlar kullanmamanız gerekiyor. Mat ve belirgin rujlar ve çevresine dudak kalemi tercih edebilirsiniz.
Abiyefon ailesi olarak, yeni sezon abiye elbiselerimizi sergilemeye devam edeceğiz. www.abiyefon.com ‘ a bakmadan abiye elbise seçiminizi tamamlamayın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.