Siyah Elbiseden Vazgeçemeyenler Burada Mı? Tartışmasız her kadının dolabında olması gereken kurtarıcı siyah elbiseler, olmazsa olmaz kıyafetlerden biridir. Sadelik kadar şıklığı da kolaylıkla yakalamanızı mümkün kılıyor son derece basit bir o kadarda kullanışlı olan siyah elbiseler bulunacağınız bütün ortamlara uyum sağlamasından dolayı tekrar tekrar çeşitli aksesuarlar ile bambaşka bir görünüm yaratmanın mümkün olduğu ve siyah elbiseleri bu denli sevmemizin sebeplerinin sadece bir kaçıdır. Şüphesiz siyah rengi sevmemizin tek sebeplerinden biri de  zayıf göstermesidir.

Özel bir geceye veya davete katılıyorsanız işleme detaylı bir siyah elbise tercih edebilirsiniz eğer siyahın sıkıcı ve çok sıradan olduğunu düşünenlerdenseniz, payetler ve tüller ile daha baştan çıkarıcı hale getirmek mümkündür. Ayrıca yeni bir siyah elbise almak zorunda da kalmazsınız. Dolabınızdaki siyah elbisenize payetler ya da tüller ekleterek baştan yaratmanız da mümkün. Üstelik böyle bir elbise giydikten sonra, üzerinizde başka bir aksesuarı da düşünmenize gerek yok. Gece kıyafeti  olarak mükemmel bir seçenek olan payetli elbise ve tül detaylı elbiseler ile oldukça sade bir ayakkabı ve çanta yeterli olacaktır. Siyah elbise, bir kadının dolabında mutlaka olmalıdır. İş, parti, davet ve yemeklerde rahatlıkla giyebilirsiniz. Tabi ki elbisenin modeli tarzınıza uygun olmalıdır. Dar kesim diz altı şık bir siyah elbise ile uyumlu aksesuarlarla şık ve sade göz yormayan bir görünüm elde edebilirsiniz. Omuz ve yırtmaç detaylı bir siyah elbise tercih ederseniz katılacağınız davetin çekici kişilerinden biri olabilirsiniz.

Sizde siyah elbise için daha farklı bir tasarım arayanlardansanız, sırt bölümünde ya da bel bölgesinde pencereleri olan siyah elbise modellerine göz atabilirsiniz.

Ayrıca siyah elbiselerle uyum sağlayan danteller sizi oldukça asil ve zarif gösterecektir. Siyah kısa elbiseler her zaman daha uzun boylu görünmenizi sağladığı için hemen hemen her kadın kısa elbiselerden vazgeçemiyor. Siyah kısa elbise modelleriyle daha uzun görünmeniz mümkün ayrıca şıklıktan ödün vermeden gittiğiniz yerde fark yaratmanız söz konusu olacak Siyah elbiselerinizi rahatlıkla çeşitli zıt renkli ayakkabı ve çantalar ile çok daha keyifli hale getirebilir, dilediğiniz davete gidebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.