2016 Abiye modelleri arasında en çok dikkat çeken modellerden biri de Sırt Dekolteli Abiye Modelleridir. Dekolteyi seven bayanlarımızın ilk olarak düşündüğü abiye elbise modelleri arasında ilk sırayı almıştır. Gözlerin tamamen üzerinizde olmasını istiyor ve o özel geceye damganızı vurmak istiyorsanız öncelikli olarak düşünmenizi önerdiğimiz abiyelerdendir. Farklı sırt dekoltesi kullanılmış olan bu abiyelerin genelde ön kısmında fazla detay yer almıyor. Bu nedenle sırt kısmı dekolteli olduğu için ön kısmında herhangi bir detay gerektirmiyor. Sırt dekoltesi yapılırken de bazı elbiselerde dantelli dekoltelere yer verilmiştir. Bazı abiyerlerde sırtın tamamı açıkta bırakılırken, bazı abiye elbise modellerinde ise sırtın orta kısmına doğru olmaktadır. Yani yarım sırt dekolte modelleri de bu kategoriyi çeşitlendiriyor.

Sırt Dekolteli Abiye Modelleri

Zarif, asil, şık ve çekici! Bu sıfatların hepsini hak eden bir parça: Sırt Dekolteli Abiye Modelleri… Duruşu ve albenisiyle herkesi büyüleyen sırt dekolteli abiyeler, sırtına güvenen kadınların her daim tercihi olmuştur. Ünlü isimlerin özel gecelerde, galalarda, kırmızı halıda sıkça tercih ettiği bir model olan sırt dekolteli abiye elbise, fark yaratmak ve diğerlerinden bir adım daha öne çıkmak için kesinlikle doğru bir tercih… Özellikle gece elbiselerine ve abiye kıyafetlere çok yakışan sırt dekoltesi ışıl ışıl elbiselere de çok yakışıyor. Kısa ya da uzun fark etmeksizin ışıl ışıl bir gece elbisesi ile şık bir topuz ya da at kuyruğu yaptığınız saçlarınızı toplayın ve güzelliğinizin tadını çıkarın.

Sırt Dekolteli Abiye Modelleri

Özellikle yaz aylarında bayanlar gece kıyafetlerini seçecekleri zaman daha özel ve çekici görünmek için derin sırt dekolteli yazlık bayan elbise modellerini seçmektedirler. Bu modellerin yapılması için şifon, yazlık kumaşlar ve birçok kumaş çeşitleri ile hazırlanmaktadır. Bir kaç modelde sadece Sırt Dekolteli Abiye Modelleri tasarlandığı gibi bunların bir kaç modelinde ise göğüs dekolteler şeklinde de hazırlanmıştır. Böylece dekolteler hanımların elbiselerinin bir parçası olarak tamamlamaktadır. Eğer sizlerde kendinize güveniyor ve kendinizi ayrıcalıklı hissediyorsanız özellikle gece elbisesi seçimlerinizde bu tarzlarda dekolteli gece elbiseleri seçmelisiniz. Sizlerde kendinizi genç ve aynı zamanda da fit hissediyorsanız imajınızı yansıtmak için bu modeller ile zerafeti ve şıklığı yansıtabilirsiniz. Dekolteyi en fazla hangi bölge de seversiniz o bölge de kullanmak istersiniz. Genellikle sırt dekoltesi kullanan bizler için 2016 yaz ayları bir seçenek oldu…

Sırt Dekolteli Abiye Modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.