Sevginizi Bir Gün İle Kısıtlamayın. Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel bir gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanan bu özel gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda “Aziz Valentin Günü” (İngilizce: St. Valentine’s Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır. Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir.

sa

Her çift için sevgililer günü oldukça önem taşır. Fakat bana sorarsınız Sevgililer gününü bir güne hatta kısıtlı bir zamana sığdırmak akıl alacak iş değil. İnsan sevdiğini, partnerini her an sevebilmeli, her an hatırlamalı. Tabi günümüz şartlarında bunu yapmak pek de kolay değil, sevginin önünde öncelikler var, bunun en net cevabı ise para… Hayatlarımız öyle bir rutinde ilerliyor ki hırsımızdan sevdiklerimizi, göremez oluyoruz bazen. Bu sevgililer günü artık bizim miladımız yani sevdiklerimize onları sevdiğimizi gerçekten hissettirmek için bir dönüm noktası olsun. Hayat koşuşturmasına girdiğimiz onca zamandan sonra bunu yapmak oldukça zor olabilir bunun için sizlere birkaç önerim olacak; işte sizlere Sevginizi Bir Gün İle Kısıtlamayın bloğumuz…

Öncelikle şunu aklınızdan çıkarmayın partneriniz sizin hissettiklerinizden çok farklı şeyler hissetmez ve buna istinaden sizin düşündüğünüz gibi mükemmelliği aramaz, Erkek veya kadın olması bu durumu asla değiştirmez. Her insan sevdiğinden adı üstünde “sevgi”, “aşk” bekler onu düşündüğünü, onunla olmaktan mutlu olduğunu, onun yanında huzurlu olduğunu hissettirmeniz dünyanın tüm hediyelerinden daha değerlidir bir sevgili için.

da

Her insanın sevdiğine yaklaşımı tabi ki farklıdır.

Öncelikle partnerinize güven duygusunu aşılayın hayatınızın içinde onun14 büyük bir yere sahip olduğunu sevgilinize hissettirin, büyük armağanlar yerine küçük tatlı hediyeler tercih edin.  Mesela; partnerinize sevdiği çikolata ve şekerlemelerden bir kutu hazırlayıp belki küçük tatlı notlar yazabilirsiniz. Emin olun alacağınız pahalı büyük hediyelerden daha mutlu edecektir. Bu tarz küçük sürprizler hem sevgilinizi mutlu edecek hem de aşkınızın taze kalmasını sağlayacaktır.

Sevgililer gününüzü bir güne sığdırmayın, şimdi herkes partneri için sürprizlere başlasın. Mutluluğunuz daim olsun..

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.