Farklı tarrzlara sahip bayanlar için özel olarak seçtiğimiz abiye elbisemizi tanıtmak istiyorum bugün. Siyahın ihtişamına kapılma zamanı geldi.

asdfghjklşi
Abiye elbisemizin üst tarafındaki ayrıntı, bir kolye hissi verecek. Abiye elbisenizi sıradanlıktan çıkarıp ayrı bir hava veren bu ayrıntı, sizi takı seçiminden kurtaracak. İsterseniz gold abiye ayakkabı ve gol abiye çantayla kombinleyebilirsiniz. Ayakkabı ve çantanızın, abiye elbisenin üst detayıyla uyumu göz kamaştıracak. Dilerseniz de, siyah abye çanta ve siyah abiye ayakkabıyla da tamamlayabilirsiniz. Bu şekilde de, simsiyah, boğucu bir görüntü sergilemezsiniz. Neden mi? Üst gold ayrıntı sizi kurtaracak.
Bu abiye elbise sizi boy konusunda da kararsızlıktan kurtaracak. İster kısa olarak tercih edebilir isterseniz de uzun halini kullanabilirsiniz. Karar size ait. Saç modeli olarak da, serbestsiniz. İster bukle bukle saçlarınızın sırtınıza dökülmesine izin verin, isterseniz de topuz bir saç modeli tercih ederek de daha ciddi bir görünüm elde edin.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için en güzel abiye elbiseleri sergilemeye devam edeceğiz. Abiye elbiselerimize bakamdan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.