Tüm abiye modelleri arasından kendi tarzınıza uygun seçtiğiniz abiye elbise, eğer saks mavi abiye modelleri arasında ise;

saks mavi abiye modelleri

Karakter olarak stres çözücü bir yapınız var demektir. En kasvetli durumlarda aranılan kişisiniz ama bu sizin yapıcı yönünüz çoğu zaman kendinizi başkalarının sorununun ortağı yapmakta, yorulmuyor musunuz?

saks mavi abiye modelleri

Saks mavinin huzur veren yönü size iyi geliyor. Bu rengi sadece özel günlerde değil günlük hayatınızda da kullanmaya özen gösterin. Size iyi hissettirecek. Bu kadar sadık, vefalı ve dürüst olmak çok güzel ve en doğru davranış ama sizin için çoğu zaman hüsran ile sonuçlanan durumlar yaşamanız olası…

saks mavi abiye modelleri

Özellikle karşı tarafa yaklaşımınızda (ikili hemcins ilişkisi ya da karşı cins ile olan ilişkilerinizde) daha dikkatli ve daha seçici davranmalısınız. Çünkü insanlar bay ya da bayan sizin kadar masum ve temiz değiller. Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz ve kimseye hakkettiğinden fazla değer vermemelisiniz. Sanki ‘maalesef elimde değil’ dediğinizi duyar gibiyim. Tecrübeyle sabitlenen şeyler belki okuduklarınız, belkide defalarca yaşadığınız şeyler bilyorsunuz. Bile bile, tekrar tekrar yaşıyorsunuz bu durumları ancak size kötü bir haberim var. Siz uslanmayanlardansınız !

Galiba hiç de uslanmaya niyetiniz yok. Çünkü artık yapınız gereği maasef kötü olamıyorsunuz ve sizin için değerli olan en önemli şey iç huzurunuz. Kimse hakkında kötü düşünemiyor ve kendinizi kötü hissettiren her durumdan uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

saks mavi abiye modelleri

Renkler, insanlar hakkında nasıl oluyorda bu kadar bilgi verebiliyor ve insanları nasıl oluyor da bu denli etkileyebiliyor. Çok ilginç! Saklı kalmış duygularınızı ifade etmek için bir araç. Aynı zamanda kendinizi iyi hissettirecek renkleri bilerek gerekli zamanlarda kullanabilirsiniz. Örneğin daha sakin bir ortam yaratmak istediğiniz toplantı ve görüşmeleriniz için saks mavi ve tonlarını tercih edebilirsiniz.

saks mavi abiye modelleri

Saks mavi abiye modelleri arasından seçtiğiniz abiye elbise ile doğal, duru ve zerafetli tavrınızı tüm gece boyunca yansıtabilir ve göz kamaştıran şıklığınız ile tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Geceye en yakışan canlı renkler arsında her sezon kendine yer bulan saks mavi, özellikle abiye elbiseler için vazgeçilmeyen bir renk olarak her sezon farklı modeller ile karşımıza çıkacak:)

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.