Saç Aksesuarları. Bilindiği üzere inciler her kadın için çok özeldir. Anneannelerimizin, annelerimizin gelinliklerinde bakıp özendiğimiz en mütevazi en asil parçadır inci. Günümüzde gelinliklerde gelin saç aksesuarlarında sıklıkla kullanılan inciler bizlere nostaljik bir duygu hatırlatır. Ayrıca birçok saç aksesuarlarda inciler ile tasarlanmış taşlar ve tüyleri bir arada görmeniz mümkün.

Küçük çiçek detaylarının ışıl ışıl taşlara bürünmüş tavrı duvağınız ile oldukça uyumlu ve modern bir görüntü yaratır. Ayrıca kullanılan sarı-gold tonları özellikle kumral saçlara çok yakışacaktır. Gelin saç tokası şeklinde tasarlanan bu ürünün kullanımı da son derece kolaydır.

Dönemsel gelinlik veya elbise seçerseniz tartışmasız olarak en çok yakışacak aksesuarlar kep ve tüllerdir. Eskiden çok kullanılan bu aksesuarlar hala İngiltere de oldukça yaygın. Hatta hala varlığını sürdüren haberlerde takip ettiğimiz İngiliz kraliyet ailesi düğünlerde davetlerde bu tür aksesuarlar kullanıyor.

Tüm gelin adaylarının içinde farklı model seçme arzusu olsa da birçoğu klasikten vazgeçemiyor. Geçmiş senelerde kullanılan saç bantları şeklindeki saç aksesuarları fazlasıyla sıradan sayılsa da günümüzde kullanmak farklı bir tarz yakalamak isteyenler için biraz cesaret gerektiriyor.

Antik dönem modellerini arayan gelin adayları için yaprak şeklinde gold tonlarda kullanılan tokalar ile Roma dönemini çağrıştıran bir tarz ile Helenistik çağlardaki güzelliklere bürünebilirsiniz. Eğer bu tür bir saç aksesuarı tercih ederseniz Helenistik gelinlik modelleri ile sıra dışı ve oldukça hoş görünebilirsiniz. Arkeolojiye merakı olanlar için güzel bir fikir olabilir. Sizde tam anlamıyla eskiyle birebir olmayan modernize edilmiş tasarımları tercih edebilirsiniz. Yeni moda akımlarına göre şekillendirilmiş her tarza hitap eden birçok seçenek bulunmaktadır.

Ve son olarak yaz düğünleri için uygun konsept ile saçlarınızda deniz rüzgarları essin kokusu etrafı sarsın istiyorsanız son derece doğal bir göz alıcılığı olan saçları mavi, gri, pembe gibi renklerde olan gelin adayları için deniz kabuklarıyla süslenmiş saçlar en güzel seçim olacaktır.

Saç aksesuarların birçoğunu hazır bir şekilde bulabilirsiniz. Ancak kendiniz tasarlamak isterseniz biraz yaratıcılığınızı kullanarak kendi aksesuarınızı özgün bir şekilde hazırlamanız güzel bir hatıra olarak kalacaktır. Şimdiden hepinize kolay gelsin…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.