Pul payetli abiye elbiseler ve pul payet artık hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Geleneksel bilgilere göre günlük hayatta pullu payetli kıyafetlerden kaçınılırdı. Sadece gece ve davetlerde kullanılması onaylanan pul payetler artık günlük kıyafetlerimizi süslemeye başladı..

Nakış ve nakış üstü boncuk, pul işlemeler; kot pantolon ve kot ceketleri süslüyor. Pratik yöntemler ile dilediğiniz pul payet ve nakış detaylarını, eski kıyafetlerinize ütü ya da yapıştırma yöntemi ile işleyebilir, kıyafetlerinizi yenileyebilir ve onlara taze bir hava katabilirsiniz. Benim en şaşırtıcı bulduğum ekose kumaş gömleklerin ceplerinde kullanılan boncuk vs. işlemeler. Ne kadar aykırı görünse de çok şık bir hava katmış. Modern şehirli kadınlar özellikle rahatına düşkünler aykırı feminen duruşu vurguluyorlar.

Ayrıca yanar dönerli, çift renge dönüşebilen hileli payetlerle bezenmiş spor ve klasik kıyafetler sezona damgasını vuruyor. Bluz, büstiyer ve elbise gruplarına en çok yakışan trend haline geldi. İster siyah ve gold, ister lame ve siyah bir kıyafeti iki farklı renk seçeneği ile giyebilmek kuşkusuz tüm bayanların hoşuna gidiyor.

En şık pul payetli abiye elbiselerin adresi için tıklayın!

Abiye grubuna zaten yıllardır yakıştırılan pul ve payet detaylar, bu sene adeta şahlandı. Gecelerin vazgeçilmez ayrıntısı “ışıltı” abiyelerinizin gözkamaştıran detayı. Işıltı rengine göre seçeceğiniz aksesuar ve ayakkabılar ile tarzınızı yansıtmanız ve fark yaratmanız mümkün. Hemen hemen her abiyenin üzerinde karşılaştığımız ışıltı havası, bazı abiyelerde işleme, bazı abiye elbiselerde boncuk, bazılarında ise pul payet olarak çıkıyor karşımıza. Komple işlemelere bezenmiş pul payetli abiye elbiselerin yanında bir kısmı işlemeli abiyeler standlarda yerini aldı. Vücut proporsiyonunuza göre seçeceğiniz abiye elbiseniz ile göz kamaştıran ihtişamı pul payetli abiye elbiseler ile yakalamanız mümkün.

Pul payetli abiye elbiseler arasında en çok tercih edilen renkler arasında şarap rengi ve tonları, gold ve antrasit türevleri en beğeniler arasında. Vücudu saran balık abiye modelleri ile çarpıcı bir görüntü yakalamak çok kolay. Hareketli desenlerinden dolayı vücut kusurlarını da kamufle eden abiye elbiseler ile düğün ve organisyonun gözdesi olabilirsiniz. Çok yakın olmadığınız düğün ve davetlere bu kadar gösterişli abiyeler ile katılmak doğru değildir. Düğün sahiplerine yakışan bu abiyeleri seçerek düğün sahibini gölgede bırakmamak gerekir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.