Prenses Abiye Modeli Elbiseler ile tıpkı peri masallarını andıran başrol oyuncusu gibi hissettirir sizleri. Prenses modeli abiyeler oldukça rahat ve kabarık modelleriyle hareketli abiyelerdir. Prenses modeli abiyeler aynı zamanda kalça ve basen kısmını en iyi şekilde gizlediğinden dolayı nişan ve kardeş düğünleri için çok fazla tercih edilenler arasında. prenses modeli abiyelerin arasında renk seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken ayrıntılardan bir tanesi de hangi rengin bizlere yakışacağıdır.

Açık bir ten rengine sahipseniz. Pudra tonları ve açık renkleri tercih ederek adeta bir kar tanesi kadar zarif ve masumiyet simgeleyebilirsiniz. Buğday ten rengine sahipseniz. Pembe, bebek mavi, bordo, lila gibi tonları mutlaka kullanmalılar. Peki esmer ten rengine sahipseniz. Esmer ten rengi bayanlar tüm renkleri iyi taşırlar. Biraz daha ön plana çıkmak ve dikkat çekmek isteyenler ise kırmızı ve beyaz tonlarını tercih edebilirler. Prenses modeli abiye seçimlerini yaparken bir o kadarda renk seçimimiz oldukça önemlidir. Çünkü seçeceğimiz renkler bizleri ya ortaya çıkaracak yada silip kaybolmamıza neden olacaktır. Dikkat etmemiz en önemli ince ayrıntı renk seçimi doğru yapılmasıdır. Prenses modeli abiyeleri tercih ederek bu güzel ve anlamlı gününüzde cıvıl cıvıl uçuşan prenses abiyeniz ile geceye damga vuranlardan olun. Akıllarda kalmayı kim istemez ki. Öyle değil mi? En güzel gününüzde narin ve kusursuz görüneceksiniz. Bir bayanın çocukluğundan beri  kurduğu en güzel hayallerinden biri prenses olmaktır.  Gösterişi seven romantik ve narin prenses edasıyla süzülmek isteyenler. Birbirinden şık ve paha biçilemez prenses modeli abiye çeşitlerini gelin Abiyefon ayrıcalığın da keşfedin.

Giymiş olduğunuz prenses modeli abiyelerin fotoğraflarını bizler ile paylaşmaya ne dersiniz.?

Yazmış olduğumuz blog hakkında sizlerin fikirleri nelerdir. Prenses modeli abiye sizler için nasıl olmalıdır. Siz değerli müşterilerimize en uygun kalite ve kumaşlarıyla titizlikle sizlere sunmaktayız. Tıpkı peri masallarında ki gibi prenses olmaya ne dersiniz. Hiç vakit kaybetmeden prenses olma zamanı. Benim hayalim prensesler gibi olmak diyorsanız. Yepyeni tarzlarıyla ve cıvıl cıvıl uçuşan etekleriyle birbirinden güzel modelleriyle bu yılda vitrinlerde yerini tamamlayacak..

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.