Birbirinden farklı özel tasarım abiyeler ile farkınızı konuşturun.Özel tasarım abiye modelleri davetlerin  gözlerini kamaştırmaya devam ediyor. Dillerden düşmeyen, yılların geçmesine rağmen demode olmayan özel tasarım abiye modelleri farklı tarzlarıyla kendilerinden sıkça konuşturmaya devam ediyor. Aynı zamanda düğünlerde, nişanlarda, kına gecelerinde, özel açılış törenlerinde birbirinden gösterişli ve coll görünümlü farkınızı yansıtmaya ,konuşturmaya ne dersiniz ? Özel tasarım modelleri abiyelerin’de  romantizm, ışıltı ve hareket gibi farklı tasarımların öne çıktığını görebilirsiniz. Kaliteli kumaş ve özgün tasarımların konuştuğu , özel tasarım  abiye modelleri ile dolabınıza ömürlük parçalar katabilirsiniz.

YOK ARTIK DEDİRTECEK KADAR GÜZEL!!

Büyüleyici duruşlarıyla, ışıltılı taşlarıyla ve narin duruşlarıyla bir bakışta kendini özendiren, dokundukça benimseten, özel tasarım abiye modellerini eminiz ki sizlerde çok seveceksiniz. Özel tasarım  abiye modeli dillerden düşmeyen ve herkes den farklı olduğunuzu konuşturur. Ayrıca şıklığınıza şıklık katmış olursunuz. Güzel abiyeler, tasarım modeli abiyeler giymek her bayanın hakkıdır. Zevkleriniz den asla ödün vermeyiniz. Özel tasarım abiyenizi nerede giyeceğiniz de önemlidir. Düğüne ne derecede yakınsınız. Salon düğünümü yoksa kır düğünün’demi tercih edeceksiniz. Düğün sahibine saygısızlık olmaması için özel tasarım abiye tercih edilmemelidir. Düğün sahibini bastırmış oluruz ve hoş bir davranış olmaz tabi ki bu durum.

Geçen ay 6 mayısta dünya evine giren (sanatçı) Alişan’ın annesi, Özgan Birsen hanımfendi. Özel tasarım abiye elbisemizi tercih etmişlerdir. Öncelikle iyi günlerde kullanması dileğiyle… Özgan hanımefendinin almış olduğu özel tasarım abiye elbiseyi tanıtalım. Siz değerli takipçilerim’ ize… Işıklar altında ışıl ışıl parlayan adeta ben yıldızım imajı veren, her adım atışınızda, sizinle bir dans eden, sırt dekoltesiyle büyüleyen özel tasarım ürünümüzdür. Ünlüler ve ünlülerin anneleri’de dahil olmak üzere abiyefonu takip ederek özel tasarım abiye modellerini tercih ediyorlar. Hiç bir yerde eşi benzeri olmayan özel tasarım abiyeler ile tanışma vakti.. Pişti olacağım derdi yok ! Özel tasarım abiyeleri ağır ve taşlı, ışıltılı oldukları için aksesuar ve renk seçimleri çok önemlidir. Fazla abartılı aksesuarlar tercih edilmemelidir. Tamamen sadelikten yana olmalısınız, böylelikle abiye elbisenizi ön plana çıkarmış olacaksınız. Duru ve soft makyaj özel tasarım abiye modeline  çok yakışacaktır. Abiyefon sayfasını takip etmeyi unutmayınız. Yepyeni ürünleri kaçırdım diye sonradan üzülmeyin.:)

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.