Rüya gibi tasarımlardan oluşan  kadınların hayallerindeki abiye elbiselere daha avantajlı şekilde ulaşması için indirim ve fırsatlar sunuyor. Abiyefon’da 15 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında özel etiketli fırsat ürünleri yüzde 20’ ye varan indirim yapılacak. Yine özel etiketli abiyeler ise indirimli fiyatlarla sunulacak. Abiyefon alışveriş festivali süresince yine tasarım ve hayallerin buluştuğu adres olacak.blog
Abiyefon’un yüzlerce farklı parçayı bir araya getiren abiye koleksiyonlarında her yaştan ve her zevkten kadına hitap eden bir model mutlaka bulunuyor. Abiyefon fırsat ürünleri koleksiyonları sezon trendlerini en şık şekilde yansıtıyor ve klasik modelleri günümüze uyarlanarak en romantik biçimde sunuyor. Harikalarla dolu masalsı Abiyefon fırsat ürünleri dünyası, indirim süresince gardırabona yeni zarif parçalar eklemek isteyen tarz sahibi kadınları ve abiyesini avantajlı şekilde almak isteyen adaylarını bekliyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.