Abiyefon koleksiyonuna eklenen yeni modellerden biri, saks mavi önü kısa arkası uzun abiye elbise adeta göz kamaştıyor. Kural tanımayanların tarzına hitap eden gösterişli ve oldukça rahat saks mavi abiye elbise ile tüm dikkatleri üstünüzde toplayacaksınız.
kkk

Pul payet detaylardan oluşan özel tasarım desenin bakır tonları ile harmanlanması ile sezonun modern havasını yansıtan içi mini dışı uzun şifon şık abiye elbise farkınızı ortaya koymak için biçilmiş kaftan! Farklı renk seçeneklerini de bulabileceğiniz önü kısa arkası uzun abiye elbise modelini bakır veya bronz tonları ile kombinleyerek kusursuz güzelliğiniz ile ışıldayın.

Takı ve aksesuar kullanmaktan kaçınmanız gereken abiye elbise modelinin kedi ihtişamlı havasını sakın bozmayın. Abartarak sadece kendi güzelliğinizi gölgede bırakmış olursunuz.

Çok şık ve gösterişli önü kısa arkası uzun abiye elbise modelini düğün sahibine yakınlık ve samiyet derecenize göre rahatlıkla tercih edebilirisiniz, uyarmadı demeyin sizi çekemeyenlerin olduğu bir organizasyon ise nazara gelme olasılığınız bir hayli yüksek 🙂 aman dikkatli olun!

İyi eğlenceler…

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.