Nişan Kutlamaları

Hayatınızda nadir yaşanılan anlar vardır. Bu anlardan birisi de nişan günüdür. Düğün öncesi heyecanlı bir kutlama şeklinde geçen bu gün sizin özel görünmeniz gereken günlerden birisidir. Nişanlık arayışları kutlama gününden aylar öncesinden başlar.

Nişan elbisesi bakarken aşırı süslü modellerden kaçınmaya çalışın. Tabii ki oldukça büyük bir davet şeklinde kutlama yapılıyorsa bu tarz süslemeli bir nişan elbisesi almamanız için bir sebep yoktur fakat o zaman makyajınız ve aksesuarlarınız ile nişanlık modeliniz arasındaki dengeyi iyi sağlamanız gerekir. Aksi taktirde oldukça rüküş bir görüntü ortaya çıkacaktır.

Nişan elbisesi, nişan tarihinin yaz ayları mı kış ayları mı olacağına göre değişiklik gösterir. Yaz aylarında daha açık tonlarda nişanlıklar güzel görüneceği gibi kış aylarında koyu tonları tercih edebilirsiniz. Nişan elbisesi alırken vücut hatlarınızı güzel gösterecek modelleri seçmeye özen gösterin. Aynı zamanda ayakkabı seçiminizi de uzun saatler ayakta kalacağınızı göz önünde bulundurarak konforlu modellerden yana kullanırsanız bu özel gününüzde sıkıntı çekmemiş olursunuz.

Nişanlık ve aksesuar seçiminizden sonra ise makyaj ve saçınıza sıra gelecektir. Makyajı nişanlık modelinizin ağırlığına göre ayarlamalısınız. Sade bir nişanlık için daha ilgi çekici bir makyaj olabilir. Süslü bir nişan elbisesi için ise sade bir makyaj tercih edilmelidir. Saç modeli olarak sırt dekoltesi olan bir elbise için topuz yaptırmak dekolteyi ön plana çıkaracaktır. Göğüs dekoltesi olan nişanlık modelleri ile dilediğiniz saç stilini kullanabilirsiniz. Bunlar gibi ufak detayları yakaladığınızda mükemmel göründüğünüzü fark edeceksiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.