Bir bayanın hayatında yaşayabileceği en özel ve en unutulmaz anlardan biri kendi nikâh törenidir.  Bu özel gününü tabi ki en mükemmel şekilde geçirmek en çok arzuladığı şeylerden biridir. Nikâh töreninizi en güzel şekilde geçirmenize yardımcı olacak etkenlerden biri de nikâh elbisesi seçiminizdir. Nikâh İçin Abiye Elbise Seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli unsur elbise veya abiyenin rengidir. Nikâh elbisesi için güpür, dantel ve ışıltılı kumaşlar her zaman vazgeçilmezdir. Sade bir nikâh töreni de olsa büyük bir davet ya da organizasyon da olsa kendi nikâh töreninizde o günün en şık görüneni siz olmalısınız. Ki bu bütün bayanların kaçınılmaz tek isteğidir J  Ancak davetin yapılacağı yer, mekân uzun ya da kısa abiye elbise seçiminizi etkileyecektir. Tabi ki organizasyonun konsepti de çok önemlidir.

Nikâh töreninizin olacağı mekâna göre bir elbise seçimi yapmanız yerinde bir tercih olacaktır. Mekân kadar önemli bir konu daha var ki buda alacağınız nikâh elbisenizin rengi, bu özel gecenizde her zaman beyaz, ekru veya somon renkte bir ürün tercih etmelisiniz.

nikah

Gelelim organizasyonun yapılacağı mekâna. Kırda ya da bahçede yapacağınız davetlerde uçuş uçuş şifon elbiseler ve biraz daha spor kısa abiye elbise modelleri ilk tercihleriniz arasında olmalı. Kır konseptine uygun saç aksesuarları ya da çiçekli taçlar ile kusursuz bir uyum içinde olmanız kaçınılmaz olacaktır. Daha çok otel konseptli kapalı bir mekân da yapacağınız organizasyonlar için ise güpür detaylar, ışıltılı saç aksesuarları ile asaletli ve şık görünebilirsiniz. Uzun ya da kısa bir elbise seçmek sizin tercihiniz olabilir ama tarzının dar kalıplı ve naif bir model olması konseptinize daha da uygun olacaksa seçiminizi bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. Her sezonun vazgeçilmezlerinden olan balık tarzda olan abiye elbiselerin güpür detaylarla tamamlandığı abiye seçimi şıklığınızı ve asaletinizi korumanızı sağlayacaktır.

nikah-1

Önemli Tamamlayıcılar;

Tabi bunların yanı sıra saç, makyaj, çanta ve ayakkabıda yaptığınız seçimler de kusursuz görünümünüzü tamamlayacak en önemli etkenlerdir. Örneğin nikah organizasyonunuz kır konseptinde gerçekleşecekse abartıdan uzak bir saç modeli, sade açık tonlarda pek fazla belli olmayan makyaj ve en önemlisi de kır düğününe uygun olabilecek çimlere batıp özenerek yaptığınız seçimi mahvetmeyecek bir ayakkabı 🙂 Hangi konsepti hangi abiyeyi seçerseniz seçin kusursuz, keyifli ve mutlu geçen bir organizasyon ile mutluluğunuzu tamamlamanız dileğiyle…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.