Hayatınızın en önemli unutulmaz anlarından birisi olan en anlamlı ve özel gününde nikah töreninizde elbette şık olmak tüm bayanlar için önemli bir konu olmaktadır. Aylar öncesinden ne giymeliyim sorusunu kendimize sorarız ve bu konu kafanızı kurcalıyorsa doğru adrestesiniz demektir. Nikahınız Salonda, kırda, kokteyl tarzında kimisi yemekli davul zurna ile kimi de sade bir nikah ile dünya evine girmektedir. Bu düğün hazırlıkları içinde yaşanan tatlı telaşlardan biriside gelinlik ve nikahta giyilecek abiye tercihleridir. Nikah Abiye Modelleri genelde beyaz ve dantelden tasarlanmış dekoltesi olan biraz gelinlik modeline yakın zarif ve bir o kadarda işlemelerin kullanıldığı nikah abiyeleri gelin adaylarının yapacakları tercihler için doğru seçim olacaktır.

2

Nikah Abiye Modelleri, uzun boylu ve zayıfsanız tercihiniz vücut hatlarınızı ortaya çıkaran saten straplez diz üstünde bir elbisenin üzerine fransız dantel ile giydirilerek v yaka omuzlar açıkta kalacak şekilde bir abiye sizi nikahta oldukça asil gösterecektir. Fiziğinize uygun olarak enine veya boyuna çizgiler ve tabi ki bunların karışımı desenlerden oluşan parçalar, isteğinize uygun olarak sizi tamamlayacaktır.  Farklı modellerde ve renklerde dizayn  edilmiş olan bu abiyeler arasında; askılı, uzun, uzun kollu, büyük beden, taşlı, dantelli, tüllü, kabarık, işlemeli gibi modeller dikkat çekmektedir.  Gösterişi sevenler için de, sadelikten hoşlanan için de her  tarza ve her bedene uygun kısa abiyeler, uzun abiyeler, straplez abiyeler, balık abiye modelleri ve en dikkat çekici modelleri nikahınızda tercih edebilirsiniz.

Untitled-1

Çiftler düğün töreni yerine sade bir nikâh törenini tercih etmişse abiye, saç, makyaj ve ayakkabı seçimi de buna göre yapılır. Tören kısa süreceği için topuklu ayakkabılar rahatlıkla giyilebilir. Makyajdaki doğal tonlar da masum güzelliği tamamlayacaktır. Saçlar ise abiye modeline uygun olarak topuz ya da doğal bukleler yapılabilir. Böylesine önemli özel günde çok şık, gösterişli ve çekici olmalısınız. Renk olarak daha sade ve açık tonlar uygun olacaktır. Ön plana çıkan çift renkli modelleri de tercih edebilirsiniz. 2016 yılının en trend Nikah Abiye Modellerine Abiyefon ile ulaşabilirsiniz.

Untitled-1d

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.