Nedime Bilekliği; Düğün organizasyonları, herkesin en büyük hayali ve kusursuz olmasını istediği en önemli günlerden bir tanesidir. Düğün organizasyonu kadar düğünde nedimemiz olacak insanlar da önem taşıyor. En güzel ve en özel gün olan düğün günü aynı zamanda stresin ve heyecanın üst seviyede olduğu günlerden bir tanesi. Böyle durumlarda her gelinin yanında, sakin kalmasını sağlayacak birilerine ihtiyacı vardır. Bu heyecanlı dakikalarda gelinin stresini alan, düğün gününde ihtiyaç duyduğu her anda her isteğinde yanına koşan en yakın arkadaşları ya da kız kardeşleri yani nedimeleri muhakkak vardır ve olmalı.

untitled-1

Geline destekçi olan ve bir saniye bile yalnız bırakmayan nedimelerin davetlilerden bir ayrıcalığı muhakkak olmalı. Bu ayrıcalığı sağlayacak olan kişi de gelinin kendisi olmalı. Artık her düğünün en trendi olan nedimelerin ayrıcalığını gece boyunca göz önüne serebilecek neler yapılabilir? Öncelikle bu özel bayanlar gelinden daha da gösterişli ‘’gelinin kız kardeşi’’ klasiğinden sıyrılmış doğal ve sıcakkanlı olmalılar. Örneğin tüm nedimelere aynı renkte kıyafet seçimi yapılabilir. Bunun yanında da nedimelerinize özel olarak tasarlanmış nedime bilekliği tercih edilebilir. Bana sorarsanız bayanların bileğinde kocaman çiçek detayı olan beyaz, pembe gibi romantik renklerde çiçekler taşımaları çok hoş bir görünüm. Peki bu nedime bilekliklerini nereden temin edebiliriz?  Birçok internet sitesinde ve tasarım atölyelerinde bulabileceğimiz gibi nedime bilekliklerini kendimiz de tasarlayabiliriz.

untitled-1-2

Düğünlerde bizi alışa gelmişliğin dışına taşıyan nedime bileklikleri

Düğünlerde bizi alışa gelmişliğin dışına taşıyan nedime bilekliklerinin birçok çeşidine rastlamak mümkün. Mesela kır düğünü için beyaz papatyalardan veya küçük yapay çiçeklerden oluşan, tül ile bileğimize bağladığımız tasarım bileklikleri tercih edebilirsiniz. Salon düğünleri için ise daha taşlı ve bileği saran, ince zincir ya da simli iplerle tasarlanmış zarif bir nedime bilekliği tercihleriniz arasında olabilir.

Abiyefon Nedime Abiye Modelleri

Tasarlaması kolay olan bu bileklikler, nedimelerinizin kendisini özel hissetmesini ve mutlu olmasını sağlayacak. Bu özel gününüzde destekçiniz olan ve her an yanınızda bulunan kız kardeşlerinize kendilerini değerli hissettirmelisiniz.

Yakın bir tarihte düğün organizasyonunuz varsa siz de hemen bilekliklere göz atmalı ve nedimelerinize en uygun tasarımı seçmelisiniz.

Mutlu ve bol neşeli bir düğün organizasyonu dilerim…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.