Nasıl Hatırlanmak İstersiniz?

Uzun emeklerden, zorlu sınav haftalarından, not kaygılarından sonra, o büyük gün gelip çatar. Artık maratonun bittiği, tüm günlerin acısını çıkarma vakti gelir. Mezuniyet…  O gecede, tabiki en şık siz olmalısınız, ki çoğu arkadaşınızın hafızasında o en son halinizin kalacağı gerçeği de varken.

İddialı bir modelle, tüm dikkatleri üzerinide toplayabilirsiniz mesela. Modeldeki abiye elbise sizin için çok bir seçenek.

FO,8872,61,strablez-fusya-uzun-abiye-elbise-o1037-iddiali

Akıllılarında, kendine güvenen , dimdik duruşunuzun kalması;  en az  mezun oluşunuz kadar iyi hissettirecektir size.

Belki de hep masum halinizle hatırlanmak isteyenlerdensinizdir.  Saf ve masum duruşunuzla, duru bir görüntü sergilemek daha bir iyi hissettirir.

Etrafınıza, küçük sevimli gülücükler saçarken, elbisenin de katkılarıyla, akıllarda tertemiz bir görüntü bırakabilirsiniz.

FO,5220,50,ustu-saten-uzun-abiye-elbise-f961-mezuniyet

Somon, mint, taş renkleri gibi soft renkler istediğiniz stili yansıtmanıza yardımcı olacak.

Siz çok çabaladınız ve bu geceyi fazlasıyla hakkettiniz.  O gece, en şık ve en güzel olmak sizin en büyük hakkınız.  Herşey aklınıza nasıl yatıyorsa, siz nasıl istiyorsanız öyle olması için elinizden geleni yapın. Unutmayın; bu sizin geceniz…

Abiyefon‘un mezuniyet gecesi için özel olarak hazırladığı kolleksiyonu görmeden kararınızı vermeyin…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.