Zenginlik, lüks ve ihtişamın rengi mor; abiye elbiselerine ne kadar da yakışıyor. Özellikle gold ile mükemmel uyum sağlayan mor  abiye modelleri öncelikle düğün sahipleri tarafından tercih etmeli. çünkü düğünün en gösterişli bayanı o olmalı 🙂 Göz kamaştıran tüm dikkatleri üzstünde toplayan siz olmalısınız. Bu renk abiye seçerek bu mümkün. Bir çok tarza hitap etmeyi başaran Abiyefon , en şık modeller ile kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor.

mor abiye modelleri

Sadelik ve zerafet ise isteginiz spor kesim üzerinde fazla aksesuar bulundurmayan modelleri tercih edebilirsiniz; ancak düğünün en gözde ismi olmak ise amacınınz özel tasarım modeller arasından tarzınızı yansıtmanızı sağlayacak gösterişli bir mor abiye modelini seçmelisiniz.

Siyah, lame, ekru, vizon ve gold ile çok yakışan bir renk. Zaten bu rengin tutkunları, rengine çok sadık olup asla vazgeçemezler. Moru birçok renk ile kombinleyerek apayrı tarzlara bürüyebilirler. Ayrıca rengin ruh huzuruna da iyi geldiği renk bilimcilerin söylemi. Bu yüzden bu renkten vazgeçilmiyor olsa gerek! Son trend aslında gold ve ten renkleri ile kombini bunu söylemeden geçemeyeceğim.

mor abiye modelleri

Üstelik Abiyefon satış analiz raporuna göre en çok satanlar listesinde de kendine yer bulan mor renk ve tonlarını her sezon gardrobumuzda görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz.

Modelin dekoltesine göre kuaförünüz ile belirleyeceğiniz saç modelinde lütfen abartıya kaçmayın. Zaten renginden dolayı yeterince gösterişli olan abiyeyi abartarak şıklığından uzaklaştırmayın. Yine sade bir makyaj ile harika görüneceksiniz.

Üzerine ekru ya da vizon renkli yumuşacık tüylü şık bir etol ile tamamlayarak şıklığınıza şıklık katın. Göz alıcı güzelliğiniz ile tüm davetlileri büyüleyeceksiniz.

Abiyefon için özel olarak hazırlanan etol grubunu incelediniz mi? 

 

 

Abiye ceket modelleri arasından seçeceğiniz etoller ile şıklığınızı tamamlamak çok kolay. Soğuk kış günlerinde şıklığınızı yumuşacık tüylü abiye ceketler ile konforlu bir gece geçirmenizi sağlayın. Mor abiye modelleri için siyah yerine ekru ve vizon tonlarını tercih etmek daha tarz görünmenizi sağlayacaktır.

Her yaşa, her bedene hitap eden mor renk; kısa, uzun, mini ve büyük beden kategorisinda rastlamak mümkün. Her modelle kolaylıkla uyum sağlayan harika bir renk:)mor abiye modelleri

 

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.