Mor Abiye Modası

Mor renk, zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renktir. Özellikle mor rengin açık tonları rahatlatıcıdır. Hayal gücünü arttırarak şevk ve ilham verir. Konsantrasyonu arttırır. Kullanışlı bir renk olan dört mevsim hiç modası geçmeyen mor abiye elbise rengi her dönem revaçtadır, kırmızı gibi ateşin rengidir diyebiliriz. Zor gün dostu olduğu gibi en özel günlerinizin kurtarıcısı olan bir renktir mor. Mor Abiye Modası hiçbir zaman ikinci planda olmayacak gibi görünüyor. Mor rengini kombinlerken mordan daha açık soft renkler tercih etmekte her zaman yarar vardır. Kesinlikle mor abiye elbise tercih ediyorsak koyu ve canlı renklerden uzak durmalıyız.

Untitled-10

Yaz yaklaştı mı davetiyelerinde ardı arkası kesilmez. Durmadan yakın veya uzak akrabalara, komşudan arkadaşlara ve akrabalara kadar uzanan, uzadıkça uzayan davet günleri çıkagelir. Konumuz malum düğün dernek. Telaşına da aslında pek şaşmamak gerek! Abiye elbise seçimleri uzayan davetlerin en çok kafaları karıştıran, insanı zorlayan kısmıdır. Nedense çoğunlukla ilk elbisenin rengine karar verilir. İşte tam burada imdadınıza yetişecek mor abiye modelleri. Sonrasında da beğenilen tonlara uymayan modeller yüzünden  değişmek zorunda olan kararlar, işin rengini değiştirir. Tatil sezonunu açmadan ilk istikamet düğünler.

Untitled-1

Abiyefon tasarımlarından mor bir abiye tercih edildiğinde,  kombinlerken bu abiye elbisenin üzerine, dore ve siyah renklerde çanta ve ayakkabı yani tek renk kullanımı yerinde olacaktır. Aşırı makyajdan ve aksesuardan kaçınmalı sadece abiyenin rengi ile ışıl ışıl olmalıyız. Mor renk canlı bir ton olduğu için abartılı ne varsa o gün uzak durmalı her şeyi bir kenara bırakmalıyız. Bir çiçek kadar narin olmak istiyorsanız mor rengi en iyi şekilde kombinleyerek kendinizi canlandırabilirsiniz. Mor rengi ufak aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz. Mor renkte bir abiye ve küçük gösterişten biraz uzak aksesuarlar kullanarak güzel kombinler oluşturabilirsiniz.

30

 

Yaz aylarının bitmesiyle beraber kış aylarında da özel bir gecenizde mor abiye ile şık bir duruş sergileyebilirsiniz. Mor bir abiye tercih ederken oldukça dikkatli olunmalıdır zira bu renkteki abiyeler size davetlerin vazgeçilmezi yapacak…

Her bayanın mutlaka gardırobunda mor bir abiye bulunmalıdır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.