Modayı takip etseniz de etmeseniz de Modada Değişmeyen Kurallar vardır. Sezonun hit parçaları ne olursa olsun kombinlerimizi yaparken dikkat etmemiz gereken bazı şeyler vardır.

İşte O Kurallar:

  • Kombin Parçaları

Kombininizi yaparken yalnızca bir parçaya odaklanın. Kıyafetinizdeki ya da aksesuarınızdaki desenler, renkler, işlemeler birbirine karışmamalı, kombininizin bir parçasındaki ürün desenli ise diğer parçaları oldukça sade tutmalısınız. Kombininizdeki her parçada ayrı bir detay olması sizi oldukça karışık ve göz yorucu bir görünüme sokacaktır. Mesela desenli bir pantolon seçiminde bulundunuz ise bluz ve ceket seçimini oldukça sade bir üründen yana yapmalısınız, pantolona uygun bir kolye ile üst kısmınızı hareketlendirebilirsiniz. Ama üst kısmınızın da hareketli olması sıkıcı ve yorucu bir görüntü sergilemenize etken olacaktır.

untitled-1

  • Ayakkabı ile Çanta Uyumu

Bir ara çok fazla moda olan ve dikkatinizi çekiyorsa şu an hala bunu sürdüren bayanlar var, ayakkabı ve çantam takım olmalı, hatta gerekirse kemer seçimlerini dahi ayakkabı ve çanta ile aynı modelde ve renkte seçiyorlar. Ama artık bunu yapmayın kızlar =) ayakkabınız ile takım çanta seçimi yapmanız sizin demode bir görüntü sergilemenize etken olacaktır. Ayakkabı ve çantanız birbiri ile uyum tabiki de sağlasın ama birebir aynı renkte aynı desende olmamalı.

  • Takı Seçimi

Aksesuarlar kombinlerimizin vazgeçilmez parçaları. Takı seçimi yaparken artık kolye, küpe, bileklik takım olmak zorunda değil. Farklı parçalarla uyumu yakalayın. Çok yoğun aksesuar kullanımından kesinlikle kaçının. Örneğin yoğun bir şekilde kolye taktınız artık bunun yanında küpe kullanmayın ya da abartılı bilekliklerden kaçının.

45

  • V Yaka Tişört

Özellikle boynu kısa olan bayanlar için ideal bir seçim olan V yaka kazaklar, tişörtler boynunuzun her zaman uzun görünmesine yardımcı olacaktır. Bu yaka da olan kıyafetlerinizin üzerine takacağınız kolyeler uzun ya da V tarzda olmalılar. Bu tarzda olan bluz, tişört ya da kazak her ne olursa olsun sizin kadınsı görünümünüzü ve çekiciliğinizi göz önüne serer.

  • Bacak Boyu Kısa Bayanlar

Bu sezon moda olan midi etekler ve bilekten bağlamalı ayakkabılar sizin tercihleriniz arasında asla bulunmamalı. Bu yönde yaptığınız tercihler sizi olduğunuzdan da kısa gösterecek ve bacaklarınızı olduğundan da kalın gösterecektir. Dizin üzerinde biten eteklerden yana tercihte bulunmalısınız.

Moda her ne olursa olsun ve modayı ne kadar yakından takip ederseniz edin modada değişmeyen kuralları bilmediğiniz takdirde hoş bir görünüm yakalayamazsınız. Modayı kendiniz yaratın.

Şıklığı yakaladığınız, mutlu ve huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle..

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.