Mezuniyet geceniz için seçebileceğiniz her yaşa ve her zevke hitap eden bir çok abiye elbise modeli ile Abiyefon yanınızda. Binlerce elbise arasından size en çok yakışan elbiseyi seçebilmek için, öncelikle vücudunuzu iyi tanımanız gerekmektedir.Birazcık fazla kilolu musunuz? Yoksa zayıf mısınız? Istediğiniz kadar uzun değil misiniz? Ya da ten renginize uygun nasıl bir renk tonu tercih etmelisiniz? Vücut proporsiyonunuzu belirledikten sonra gelelim uygun mezuniyet elbiseleri seçmeye!
Mezuniyet elbiseleri seçerken dikkat etmeniz gereken küçük ayrıntıları sizinle paylaşıp doğru elbiseyi seçmeniz için size yardıncı olacağız. Bu yıl okuldan mezun oluyorsunuz, mezuniyet balosunun yıldızı olmak, fotograflarda harika çıkmak ve unutulmaz bir gece geçirmek istiyorsanız doğru abiye elbise modelini seçmek çok önemli.

DHBVH
En şık mezuniyet elbiseleri .

Boyunuz istediğiniz kadar uzun değilse , gögüs altından kabaran, robadan kesimli ve fazla renkli olamayan abiye modelleri sizin için biçilmiş kaftan. Zayıf ve uzunbir bayansanız dar elbiselerden kaçınıp renkli ve desenli elbiseler seçmelisiniz. Belden kabaran elbiseler ile gecenin yıldızı olamak mümkün. Esmer tenli iseniz sezona dangazını vuran gold gibi parlak renkleri, sarışın iseniz soft renkleri tercih etmeniz doğru olacaktır. Siz genç kızsınız bunu sakın untumayın. Kadınsı detaylara sahip ağır abiye elbise modelelri siz için hiç uygun olmayacaktır. Sadeliğine ve zerafetine özen göstererek mezuniyet elbiseleri arasından seçeceğiniz elbiseye uygun saç modelinizi belirlemeye geldi sıra. Abartmadan , gece boyunca dans edeceğinizi de unutmadan kullanışlı bir şekilde saçınızı toplatmanız uygun olacaktır. Planızı yapın hiç bir detayı son ana bırakmayın. Mutlu ve gülen gözler ile şıklığınızı tamamlayıp kendinize unutulmaz bir gece yaşatın.100tl ve üzeri alışverişlerinizde kargonuz ücretsiz. Ayrıca Satın almış oldunuz ürünü olurda beğenmezseniz 7 iş günü içersinde ücretsiz olarak iade edebilir ya da değiştirebilirsiniz. Abiyefon 128bit ssl sertifika ve 3d secure güvenlik sistemine sahiptir. Gönül rahatlığı ile alışverişinizi tamalayabilirsiniz.
Abiyefon genç, dinamik ve yaratıcı ekibi ile hayatınızın en önemli ve romantik günü için heycanınıza ve sabırsızlığınıza ortak olmak için burda. Keyifli alışverişler!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.