Lazer kesim elbiseler. Yenilikleri her geçen gün dur durak bilmeyen moda akımının daha neler tasarlanabilir farklı modeller nasıl ortaya çıkarılır derken, yeni sezonda tüm asaleti ile karşımıza çıkan elbiselere detay olarak kumanya edilen lazer kesim abiye elbise modelleri 2019 kış sezonuna damgasını vuracağa benziyor. Özellikle lazer kesim tasarımlar tek renk dominantlığı ile kendini gösteriyor.

Kış tasarım koleksiyonlarının baş tacı olan lazer kesimli gece elbiseleri modern ve özgün stilleri birleştirip her yaşta bayanların tercihleri arasında yer alıyor. Katılacağınız davetlerde tercih edeceğiniz lazer kesim elbise ile şık olmanız kaçınılmaz olacaktır. Özellikle göğüs kısmı lazer kesim detayı ile taçlanan kısa elbiseler kendinizi şık ve modern hissetmenizi sağlayacağa benziyor. Bu sezonda gökkuşağının duru dingin sıcak renk tonlarıyla bütünleşen stresinizi alacak renkler ile eğlenceli, iddialı modellerle bedeninizi buluşturabilirsiniz.

Peki bu durumda lazer kesim abiye elbiseye kim hayır diyebilir?

Elbette hiçbir bayan hayır diyemez; özellikle renk; mor, bordo, taba ise değmeyin keyfimize. Birçoğumuz her renkten hoşlansak da bazı renklere olan sempatimiz kaçınılmazdır. Tıpkı mürdüm gibi farklı tonlara sahip olan yeşil gibi…

Lazer kesim tasarımları kullanırken elbisenin her bölümünde desen ya da pencere olmamasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde ortaya karışık ve bir o kadar göz yorucu bir bütünlük çıkmış olur. Tercihiniz etek ucunda lazer kesim detayı ise yaka ve kol bölümünün sade ve düz olmasına özen gösterilmelidir. Göğüs bölümü lazer kesim detaylı ise seçeceğiniz saç modeli ve takılarınız abartıdan uzak olmalıdır. Midi boy elbise modelleri ile oldukça uyumlu bir ikili hale gelen lazer kesimli ayakkabı modelleri de lazer kesim elbiselerinize çok yakışacak. 2019 Sonbahar-Kış sezonunda lazer kesimler modern bir görünüm elde etmenizi kolaylaştıracak en doğru ve en tarz seçimlerin arasında yer alacaktır.

Görüldüğü üzere lazer kesim detayı nereye uygulansa ayrı bir şıklık katmakta. 2019 sezonunun harika tasarımlarında ve koleksiyonlarında çok fazla yer alacağından dolayı sizlerde Abiyefon.com adresinden birbirinden şık ve modern tasarlanmış lazer kesim elbise modellerini inceleyerek şıklığınızı bir adım öne çıkarabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.