Güçlü, zarif ve son derece gösterişli işte kırmızı rujun kuvveti. İster çarpıcı bir abiye elbise ile ister günlük elbise ile ister sade bir jean’le giyin, kusursuz kırmızı dudaklara sahip olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Abiye elbise modellerinin tamamlayıcısı olarak mutlaka portföy çanta nızda bulunması gereken rujunuzun yanına allığınızı da almayı unutmayın; makyaj tazelemek için 🙂

ii

Başlangıç olarak dudaklarınızın güzelce nemlendirilmiş olmalı. Eğer biraz kuru gibiyse bir parça şeffaf dudak kremi sürün ama fazla değil! Fazla nemi kâğıtla alın.

Dudaklarınıza ince bir kat kapatıcı uygulayın rujunuz için baz işlevi görerek rengin daha yoğun ve kalıcı olmasını sağlayacaktır.

En sevdiğiniz mat kırmızı ruju mat formüller daha kalıcıdır ve düz fırçanızı hazırlayın. Eros yayı dediğimiz üst dudak kıvrımından başlayın. Bu küçük kıvrım üzerinde belirgin bir çerçeve çizin. Daha sonra yayın her iki yanından ilerleyerek üst dudak boyunca bir çizgi çekin. Aynadan biraz uzaklaşarak çizgilerin simetrik göründüğünden emin olun.

Kısa ve kararlı fırça darbeleriyle üs dudağın içini doldurun ve çizmiş olduğunuz çerçeveyi aşmayın. Ardından alt dudağı da aynı şekilde doldurun ve dış çizgiden uzak durun. Bu aşamada dudaklarınızı birbirine yapıştırma isteğinize engel olun.

Şimdi sıra alt dudak çizgisini belirginleştirmeye geldi. Ağzınızı açın iç kısımdaki köşelere ulaşabilmeniz gerekiyor ve alt dudak hattı boyunca bir çizgi çekin. Eğer alt dudakta boşluk kaldıysa şimdi doldurun.

Ve voilà! İşte vay canına dedirten kırmızı dudaklar. Tadını çıkarın!

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.