Korse Kullanımı

Bayanların en çok şikayetlerinden biride doğumdan sonra karın bölgesinde oluşan istenmeyen görüntüdür. Hamilelik sonrası korse modellerinden özellikle dikişsiz korse modelleri kullanmaları daha estetik görünüme kavuşmalarını sağlayacağı gibi, hamilelik öncesi görünüme kavuşmada yardımcı olur.

Vücudumuzdaki sarkmaları veya fazla kilolarımızı saklamak istediğimizde korse modellerini kullanırız. Peki ama hangi durumlarda kullanacağımız korse modellerini biliyor muyuz?

3232945110_12a4f962cb_o

 

Fazla kilolarımızla büyük görünen vücudumuzu bir beden küçük gösterebilmek için kullanmamız gereken korse modelleri sert çift kat olan korseler tercih etmeliyiz. Bu şekilde daha sıkı ve bir beden küçük görünüme sahip olabiliriz. Bununla birlikte vücudumuzdaki sarkmış bölgeleri toparlamak, daha estetik bir görüntüye kavuşmasını sağlamak için çok fazla sert olmayan tek kat korsemodellerini tercih edebiliriz.

Giydiğimiz korsenin bizi rahatsız etmesini ve elbisemizin altından belli olmasını istemiyorsak dikişsiz korse modellerini tercih etmemiz gerekmektedir. Bu şekilde dikiş izi belli olmadan vücudumuz rahatsız etmeden rahatlıkla korse kullanabiliriz. Son yıllarda bu tarz dikişsiz korseleri kullanan kadınlar çok memnun.

Bayanlar genelde karın bölgesindeki fazla kilolarından şikayet eder. Korse firmalarının sadece karın ve bel bölgesini toparlayacak bel korse modellerini incelemenizi öneririz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.