Klasikleşen Halka Küpeler ile şıklığınızı tamamlayın. Halka küpelerden vazgeçemeyenler el kaldırsın. Modayı seven her kadının vazgeçemediği aksesuarlar arasında yer alan küpeler, her sezon boyut ve şekil değiştirse de bazı parçalar yerini yıllardır koruyorlar. 90’lı yılların kilit aksesuar parçalarından olan; Jennifer Lopez, Britney Spears gibi ünlülerin neredeyse yatarken bile çıkartmadıkları halka küpeler, bu sezon daha minimal ve farklı boyutlarda karşımıza çıkıyor. Büyük ve karakterli halka küpelerin yanı sıra, bebeklik fotoğraflarımızdan aşina olduğumuz küçük halka küpeler de 2018 sezonunda oldukça revaçta. Earcuff, septum piercing ve choker gibi trendler ile de çok yakışan halka küpelerden mutlaka sizin tarzınıza uygun olanı bulunacaktır.

  1. Büyük Boy Halka Küpeler

Çoğunlukla sanatçıların klibinde rastlayabileceğiniz, bir dönem her popçunun kulağında gördüğümüz büyük formdaki halka küpelerin geçmişten farkı artık tek tip değil çok çeşitli olmalarıdır. İster minimal ister maksimal görünümden hoşlanıyor olun, beklentilerinizi karşılayacak büyüklükte bir halka küpe mutlaka bulacaksınızdır.

  1. Küçük Boy Halka Küpeler

İlk kez kulağımızı deldirdiğimizde kulağımıza takılan küpelerin tekrar moda olacağını kim bilebilirdi ki! Son zamanlarda küçük halka küpeler hem tek olarak hem de tamamlayıcı bir unsur olarak sıkça kullanılır oldu. Bizden size bir stil tavsiyesi: Büyük boy halka küpenizi taktıktan sonra kulağınızda başka delikler veya piercing’ler varsa buralara da küçük halka küpelerinizi takıp uyumlu ve tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.

  1. Veee Karakteristik Halka Küpeler

Stiline biraz karakter ve hareket katmak isteyenler burada mı? Sade modeller tercih etmekten hoşlanmıyorsanız halka küpeyi farklı formlarda stilinize katabilirsiniz. Fakat bu küpeleri takarken dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Biraz dikkat çekici bir halka küpe modeli beğendiyseniz omzunuzdan yukarısında dikkat çekici başka bir aksesuara yer vermeyin. Büyük bir gözlük gibi fazla dikkat çekici bir makyaj karakteristik küpeleriniz ile bir araya geldiğinde göz yorabilir.

Çocukluk dönemimizden bu zamana kadar vazgeçemediğimiz halka küpeler 2018 ilkbahar-yaz sezonunda damga vuracağa benziyor. Tarz ve zevkinize göre binlerce halka küpe modelini bijuteri mağazalarında rahatlıkla bulabilirsiniz. Klasikleşen Halka Küpeler vazgeçemeyen bayanlar işte bu sene sizin seneniz…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.