Kız İsteme Merasimi Nasıl Olmalıdır? Kahveyi ne zaman vereceğim, ne giyeceğim. Biraz sakin olun ve bu güzel günün tadını çıkarın.En önemliside fotoğraflarınıza baktığınızda güzel kareler kalıyor, hiç unutmayın ve gülümseyin.
Geleneksel olarak Anadolumuz’da kız isteme törenleri evde yapıldığı için şık ve bir o kadarda rahat kıyafetler tercih edilmelidir. Söz elbisenizi siyahtan yana kullanmaktan yanaysanız. Renk seçiminizi o güne özel daha açık tonları tercih etmelisiniz. Sade ve zarif elbiseyle daha şık olabilirsiniz. Böyle özel bir günde şıklığınızı sergilemek için soft, kırmızı, bordo, mor, pudra renklerine yönelebilirsiniz. Dantelli veya güpürlü kısa elbiseler her zaman için sade ama şık duran bir yapısı vardır. u renkler kız isteme merasimi için biçilmiş kaftan. Dantelli veya güpürlü elbisenizin altına giye bileceğiniz. Stiletto ayakkabı ve yine sade ve şık küçük taşlı bir küpe ile şık bir görünüm kazana bilirsiniz. Bunun yanı sıra kısa elbise yerine balık modeli elbiseler veya salaş modeli elbiselerde tercih edebilirsiniz. Sizlere yakışan uzun abiyeleri giymektende vazgeçmeyiniz sisin için uygun olacaktır.
 

Ayrıca renkli güpürlü danteli elbise tercih ederek fark yaratabilirsiniz.  Tercihiniz hangi renkten yana olursa olsun, aşırı çok abartılı göz alıcı renklerden kaçının ve makyajınızı hafif ve elbiseye yakın tonlardan yana yapmayı tercih ediniz.Ayakkabınızı parnerinizin boyunu geçecek boyutta almayınız .Partnerinizin boyuna yakın olmasını sağlayacak biçimde olmasına özen gösteriniz.Söz yüzüğü eşlerin birbirlerine olan bağımlılığını simgeler.Dağmat tarafından alınır.Genelde kız isteme merasimine erkek tarafı  orkide,kırmızı gül,papatyalar tercih ediyorlar.Yapay çiçekte tercih edilebilinir.Tabiki sizlerin zevklerine kalmış.Gelen özel çiçeğinizi kurutup bir ömür boyu saklayabilirsiniz.Şık gümüş bir tepside veya gondol içerisine yerleştirilen dışı parlak jilatinle kaplı süslü bir çikolata tercih edebilirsiniz.

Kız İsteme’de Kahve Ne zaman Verilir.?

En çok merak edilen konulardan biride kahve kız istedikten sonramı ikram edilir öncesindemi ikram edilir.Peki sizler nezaman ikram ediyorsunuz.?Genellikle sohbet başladığında ikram ediyorlar.Örf ve adetlerimize göre kız isteme yapıldıktan sonra kahveler ikram ediliyor.Bu arada partnerinizin kahvesine bolca tuz yada acı toz biber koymayı unutmayın.Bu tatlı sohbetin ardından yüzükler takılır.Sonra sırayla büyüklerimizn elleri öpülür.Bir yandan çikolatalar ikram edilir.Sizlerin kız isteme merasimi nasıl geçti,neler yaptınız,heyecanlandınızmı.? Yorumlarınızı ve almış olduğunuz kız isteme merasimi elbiselerinizi paylaşırmısınız. Ömür boyu mutluluklar sizlerin olsun..

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.