Baharın gelmesiyle akla ilk gelen cıvıl cıvıl kuş sesleri, doğanın canlanması ve rengârenk çiçekler olur. Dolayısıyla bunu kıyafetlerimize de yansıtmak isteriz. Çiçekli elbiseler baharın vazgeçilmezi olduğu gibi son dönemlerde kış aylarının da vazgeçilmezi olmaya başladı. Doğanın ışıltısını üzerimize yansıtmamıza yardımcı bu abiyeler insanın içini aydınlatır, ferahlatır ve etrafa neşe saçmanıza yardımcı olur. Kış Sezonu Ve Çiçekli Abiyeler inanın birbirine çok yakıştı.

st5253

Soğuk havalar birçok organizasyonun salonlara taşınmasına sebep olur ve bayanlar için akla ilk gelen ise koyu tonlarda abiye elbiseleri tercih etmek olur. Fakat birçok bayanın aksine kış aylarında da rengârenk ve çiçekli modelleri tercih etmek isteyen bayanlarımız var. Renkli giyinmeyi tercih eden bayanlarımız için 2016-2017 sonbahar, kış sezonu için çiçekli abiyeler tasarlanmıştır. Bunlardan en sık rastlananı kısa ve geniş etekli çiçekli abiye elbiselerdir. Ancak uzun etekli çiçekli elbiseler de son yıllarda oldukça popüler hale geldiler. Bu tarz maxi elbiseleri hafta sonu güzel bir organizasyona veya şık bir davete giderken kullanabilirsiniz. Uzun çiçekli elbiselerinizi dilerseniz dolgu topuk, dilerseniz ince topuklularla kullanarak daha şık bir hava kazandırabilirsiniz.

gg6861

Yeni sezonda çiçekli elbiseler

Yeni sezonda çiçekli elbiselere bir de cutout modeller eklenerek hareket kazandırıldı. Önü kısa, arkası uzun modeller ve şifon kumaşlar da çiçekli elbiselerde sık sık kullanılır oldu. Bu sezon elbisenin deseni de büyük önem taşıyor. Mavi çiçeklerden oluşan çoğunlukla mavi, mor temalı çiçekli abiye elbiselerden turuncu ve kırmızılara kadar her tonu bulabilirsiniz. Daha geometrik görünen soyut çiçekler, puantiye gibi görünen küçük çiçek motifleri de sıkça bulunan modeller arasında yer alıyor. Ayrıca bu yıl çiçekli modellerde en göze çarpan model iki parça tarza sahip olan büstiyerli modellerdir. Farklı ve şık olmayı seven bayanlarımızın her daim tercih edeceği iki parça ürünler uzun süre adından söz ettireceğe benziyor. Karışık ve sade renklerdeki çiçek desenli abiye elbiseleri birçok renkte çanta ve ayakkabı ile rahatlıkla kombinleyebilir, gecenin en tarz bayanı olabilirsiniz. Kışın da abiyelerinizde çiçekler açtırmak istiyorsanız önerilerimize kulak verin. Şimdi yapmanız gereken tek şey dolabınıza çiçekli bir abiye modeli seçmek…

f2602

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.