Kış geldi, gardıroptaki canlı renkler yerini pastel ve koyu renklere bırakmaya başladı. Mevsime göre parfüm, her mevsim ayrı kokular duymak istiyor ve farklı parfümlere yöneliyoruz bayanlar olarak. Sıcak yaz günlerinde oldukça hafif, çiçek kokulu parfümleri tercih ederken, kış aylarında; ağır, baharatlı parfümleri rahat bir şekilde tercih edebiliyoruz.
Ekran Resmi 2013-04-29 14.29.02
Yaz boyunca güneşle barışık hafif kokulu parfümler kullandık. Sonbahar aylarıyla birlikte cildimizi yeni parfümlerle tanıştırmanın zamanı geldi.
Karakterimizi ve tarzımızı ifade etmemizde, kıyafetlerimiz kadar seçtiğimiz parfüm de etkilidir.
Peki Nasıl kokular tercih etmeliyiz?
Öncelikle Kehribar özlü parfümlerin çoğu özellikle sonbahar ayları için harika kokular. Bir yanıyla mistik, bir yanıyla gizemli, ama güçlü kadınlar için üretilen kehribar özlü parfümler güzel bir alternatif olabilir.
Daha klasik bir bayansanız, sonbaharda vanilya özlü parfümler de sizin için ideal olacaktır. Vanilya kokuları, genelde yoğun ve kalıcı kokulardır. Sonbahar aylarında rahatlıkla kullanılabilir.
Sonbahar için son önerimde çam kokuları olacak. Odunsu ve etkileyici olan çam kokuları da, bayanlarımızın vazgeçilmezleri arasında.
Mis kokulu günler dileriz ☺

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.