Kış Aylarının Vazgeçilmezi Kadife Abiye Modelleri. Sonbahar ve kış aylarında abiye elbise denilince akla ilk gelendir, kadife kumaş… Sıcacık dokusu ve parıltılı görüntüsü ile aşina olduğumuz ve her kış sezonunda seve seve tercih ettiğimiz kadife elbiseler 2018 yılında adeta yeniden doğdu…

Yeni yıl ile birlikte klasik görüntüsünün dışına çıkan kadife elbise modelleri farklı tasarımları ile önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu sezon kadife elbisede olmazsa olmazlar arasında ilk sırayı tüylü ve payetli kadife elbiseler alıyor, bunun dışında taşlar ile bezenen kadife elbiseleri görmezden gelemeyiz… Gösterişli olmayı seven bayanlarımız için biçilmiş kaftan olan kadife elbiseler sırt, kol, göğüs ve yaka kısmında ki taşlarla göz kamaştırıcı hale geliyor. Sadelikten yana olan bayanlarımız içinde mutlaka önerebileceğimiz kadife modeller mevcut elbette duru kalmayı seven baylarımız için önereceğimiz kadife modelleri v yaka çan kesimli veya uzun kapri kollu sırttan fermuarlı şık elbiseler olabilir.

Gece ya da gündüz fark etmeden kadife elbiseleri günün her saati kullanabilirsin.

Yeni yılda kadife elbiseler modelin dışında bizleri renk seçenekleri ile de cezbediyor. Birbirinden canlı birbirinden şık ve birbirinden iddialı renklerle karşımıza çıkan kadife elbiselerde bu yıl kırmızı, zümrüt yeşili, mavi, siyah, mor, bordo vitrinleri süslüyor. Kadife, kışa hiç aldırmadan, koyu renkler dışında açık renklerden de sezona giriş yapıyor. Hal böyle olunca, açık tonlarda kadife parçaların iddiası da artıyor. Açık tonlu kadifelerle genellikle altın tonlarında aksesuarları kombinlemek sizi çok daha şık ve asil gösterecektir.

Kadife elbise tercih edecek bayanlarımızı meşgul eden bir başka soru ise; kadife elbiseleri hangi ayakkabılar ile kombinlemeliyim? Deri, bilek boyu botlarla oldukça şık bir şekilde kafide elbiseleri kombinleyebilirsin. Bunun dışında kadife model kullanırken aksesuar konusunda da fazla abartıya kaçmamanızı tavsiye ederiz. Parlak ve oldukça dikkat çeken iddialı bir parça olan kadife elbiseyi sade bir formda kullanmalı.

Gelelim kadife elbiselerde ne tür takılar kullanmamız gerektiğine bu tür parlak yapıya sahip kumaş türlerinde mutlaka tercihimizi sadelikten yana kullanmalıyız. Fazlasıyla dikkat çeken kadife elbiselerde kullanacağımız takılara gelince. Bu tür elbiseleri taşlardan ve payetlerden uzak tutmalıyız bunların dışında seçeceğimiz çanta rengi de soft ve gösterişsiz çantalardan olmalıdır. Kadife elbiselerde kullanabileceğiniz makyaj renklerine örnek vermek gerekirse siyah, antrasit, mürdüm, bordo tonları kadife elbisenize farklı bir ruh katacaktır.

2018 yılının kadife elbiseler kadar içinizi ısıtacak sımsıcak bir sene olması dileğiyle…

2 Yorumlar

  • Gönderildi 6 Ocak 2018 11:32
    by Derya

    Merhaba öncelikle emeğinize sağlık yazılarınızın sıkı takipçisiyim vermiş olduğunuz bilgiler ve öneriler sayesinde seçimlerim daha modern. işlerinizde kolaylıklar,mutlu seneler diliyorum

    • Gönderildi 6 Ocak 2018 15:14
      by Tuğçe BULDAN

      Bizi tercih ettiğiniz ve bloğumuzu takipte kaldığınız için teşekkür ederiz. sizlerle birlikte mutlu senelere…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.